21.332 ευρώ από την ποδηλασία “αγάπης και ελπίδας” για την Νικολέτα

Το χρηματικό ποσό των 21.332 ευρώ συγκεντρώθηκε από την ποδηλασία “αγάπης και ελπίδας”, με στόχο την στήριξη της συμπολίτισσας μας Νικολέτας Χρυσάνθου, που νοσηλεύεται στην Γερμανία για θεραπεία και αναζητεί συμβατό δότη μυελού των οστών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού (Ππόλος) και ο συντονιστής εκδηλώσεων «Ποδηλασία Αγάπης και Ελπίδας», Γλαύκος Γλαύκου, συναντήθηκαν σήμερα με την Έπαρχο Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, και την κ. Ελευθερία Παντελίδου, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξη της Επαρχιακής Διοίκης Πάφου με την

εξασφάλιση Άδειας Διενέργειας Εράνου για την Νικολέτα Χρυσάνθου, η οποία νοσηλεύεται στην Γερμανία για θεραπεία και αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών. 

Από την ποδηλασία « αγάπης και ελπίδας» συγκεντρώθηκε, όπως αναφέρεται, το ποσό των 21.332 ευρώ. 

Εξέφρασαν επίσης τις ευχαριστίες τους προς όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην επίτευξη του στόχου τους, για στήριξη της συμπολίτισσας μας Νικολέτας Χρυσάνθου, αλλά και όσων συνανθρώπων μας χρειάζονται συμβατό δότη μυελού των οστών , ώστε να βγουν νικητές σε αυτό τον άνισο αγώνα που δίνουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα