«Αυτοί που ενοχλήθηκαν ας έρχονταν στο γήπεδο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ομάδας και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι η Νέα Σαλαμίνα θα είναι πιο ανταγωνιστική και προσδοκούμε σε καλύτερες μέρες».

Για Μανώλη Σάλιανγκα: «Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό. Ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο ποδοσφαιριστής και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε διότι δεν μπορούμε να

σηκώσουμε το βάρος του συμβολαίου του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός, εκτός και αν βρεθεί κάτι μέσα στα οικονομικά μας πλαίσια».

Φιλικό με Ομόνοια στις 13 Αυγούστου: Εχουμε φιλικό στις 6:30 στο Κολοσσι με τον Απόλλωνα, με τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο Σούπερ ΚΑΠ. Η πρόβα τζενεράλε θα είναι με την Ομόνοια, την Κυριακή, στο στάδιο Αμμόχωστος. Τα έσοδα θα είναι μισά μισά. Υπάρχει συμφωνία ότι θα μοιράσουμε τα έσοδα του φιλικού. Έχουν ακουστεί μουρμούρες γιατί θα μοιράσουμε τα έσοδα με την Ομόνοια. Αυτοί που ενοχλήθηκαν, ας έρχονταν στο γήπεδο να το γεμίσουν στα προηγούμενα φιλικά. Αυτό σαν μια απάντηση. Αναφέρομαι για πολύ μικρή μερίδα, η πλειοψηφία έρχεται στο γήπεδο, δυστυχώς, όμως, υπάρχουν κάποιοι που προκαλούν μόνιμη μουρμούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα