Ξεκίνησε η πρώτη φάση του διαγωνισμού από τον ΣΚΑΪ και την LG

07:30 8/10/2013 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics (LG) και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν την έναρξη της πρώτης φάσης του μεγάλου διαγωνισμού ‘Life’s good.gr’. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα αποτελούνται από ομάδες 3 έως 8 ατόμων, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι νέοι πρεσβευτές της Ελλάδας, δημιουργώντας βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών, στην κατηγορία Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα, με σκοπό να αναδείξουν τα όμορφα τοπία της χώρας μας.

Η πρώτη φάση θα διαρκέσει
από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου 2013. Κατά το διάστημα 7 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου οι υποψήφιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν συμμετοχή με το βίντεό τους ενώ η ψηφοφορία από το κοινό θα πραγματοποιείται από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου 2013 με ‘likes’ και sms, διακρίνοντας τις 4 πρώτες ομάδας της πρώτης φάσης, οι οποίες θα περάσουν στον τελικό.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης και της τρίτης φάσης του διαγωνισμού, ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί στις 13 Απριλίου 2014 μέσω ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής όπου θα ανακοινωθούν και οι τελικοί νικητές βάσει της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού.

Τα μέλη των 12 νικητήριων ομάδων που θα περάσουν στον τελικό θα λάβουν πλούσια δώρα, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν προϊόντα LG στο σχολείο τους ή και σε κοινωφελείς οργανισμούς. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα είναι ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Keywords
Τυχαία Θέματα