Βραβείο στο Future Store της Ηλεκτρονικής Αθηνών

23:21 16/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του, η διάκριση του Future Store της Λ. Κηφισίας με την απονομή του βραβείου Εμφάνισης και Οργάνωσης, στην κατηγορία «αλυσίδες», κατά την 9η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (Σ.Β.Ε.Η.Σ.), στις 23 Ιανουαρίου, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της Ηλεκτρονικής Αθηνών για συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό.
«Η υλοποίηση του Future Store αποτέλεσε άλμα για τα δεδομένα του κλάδου. Είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε
να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αναβαθμισμένες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου, ενημερωμένου καταναλωτή.
Το βραβείο αυτό, αποτελεί για τους εμπνευστές του Future Store αναγνώριση των προσπαθειών μας και απόδειξη ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει τη δική μας αντίληψη για το μέλλον, το οποίο εμείς φέραμε πιο κοντά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κ. Γιάννης Στρούτσης.

Το Future Store μοιάζει όντως βγαλμένο από το μέλλον. Δεν αποτελεί απλά ένα υπερσύγχρονο κατάστημα, αλλά έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσφέρει μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή, συνδυάζοντας προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας, τεχνολογία - προσφέροντας τη δυνατότητα σύνδεσης στο internet μέσω Wi-Fi και χαλάρωσης με την απόλαυση ενός καφέ, αλλά και τέχνη με την περιοδική λειτουργία Gallery στον υπόγειο χώρο του καταστήματος.

Η καινοτομία όμως δε σταμάτησε. Με το “eco point” εντός του Future Store, η Ηλεκτρονική Αθηνών πετυχαίνει την εκπαίδευση των καταναλωτών σε περιβαλλοντικά θέματα.

Σύμφωνα με τον κ. Στρούτση «Το concept του Future Store αφορά στη διαμόρφωση ενός νέου καταναλωτικού προτύπου, όπου ο πολίτης επιλέγει υπεύθυνα και συνειδητά. Ειδικά σε εποχές σαν τη σημερινή, αυτό είναι το ζητούμενο. Και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι η καινοτομία. Και για να καινοτομείς, πρέπει να κοιτάς στο μέλλον».

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα