Συγκέντρωση χρηστών OpenStack μετά το Summit

07:16 11/11/2014 - Πηγή: PC Nea
H τοπική κοινότητα χρηστών OpenStack (#OSATH) σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει στο InnovAthens, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, εκδήλωση με θέμα: Συγκέντρωση χρηστών OpenStack μετά το Summit.

Το OpenStack είναι πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων νέφους (cloud computing). Είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες
infrastructure as a service (IaaS) υποστηριζόμενη από περισσότερες από 200 εταιρίες του χώρου.

Η ελληνική κοινότητα χρηστών OpenStack θα παρακολουθήσει το OpenStack Summit στο Παρίσι της Γαλλίας, που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 3-7 Νοεμβρίου 2014.

Το OpenStack Summit είναι ένα συνέδριο που θα διαρκέσει πέντε ημέρες και αναφέρεται σε προγραμματιστές, χρήστες και διαχειριστές του OpenStack Cloud Software.

Με αφορμή την εμπειρία αυτή θα πραγματοποιείθεί η συνάντηση. Στόχος είναι να έρθουμε σε επικοινωνία και να συζητήσουμε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του project OpenStack.

Επιπλέον, δεδομένης της ευκαιρίας της συνάντησης θα υπάρξει ενημέρωση για τις προσθήκες και τις βελτιώσεις της τελευταίας έκδοσης Juno, καθώς και ανοιχτή συζήτηση με αναφορές στις δραστηριότητες των μελών της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την ελληνική κοινότητα Openstack μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την καλύτερη οργάνωση του χώρου παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στη σχετική φόρμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα