Ρεκόρ εγκαταστάσεων μισθοδοσίας από την Epsilon Net

02:50 31/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Epsilon Software ανακοίνωσε τη νέα μεγάλη σύμβαση εγκατάστασης και λειτουργίας της εφαρμογής Μισθοδοσίας “Pylon HRM” με την κορυφαία επιχείρηση της Βορείου Ελλάδος, την «Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ»

Ο Όμιλος Εταιριών Μασούτης από το 1976 συνεχίζει την ανοδική του πορεία διατηρώντας την ελληνικότητά του και κρατώντας σταθερές αξίες – Φροντίδα, Ποικιλία, Ποιότητα, Συνέπεια, Εξυπηρέτηση, Οικονομία, πάντα με γνώμονα
το συμφέρον του καταναλωτή!

Διαθέτει σήμερα συνολικά 210 καταστήματα λιανικής και 17 καταστήματα Cash & Carry στη Βόρεια Ελλάδα - Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη, Ήπειρο, Λήμνο & Λέσβο -και απασχολεί πάνω από 5.550 εργαζόμενους.

Η νέα μεγάλη συνεργασία έρχεται ως επακόλουθο της μεγάλης δυναμικής που εμφανίζουν οι εφαρμογές Μισθοδοσίας & HRM της Epsilon Net. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες εγκαταστάσεις για το 2010 ξεπέρασαν τις 300! δημιουργώντας άλλο ένα ρεκόρ σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη για όλο το φάσμα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σε μία κρίσιμη περίοδο διαρκών αλλαγών, στην οποία απαιτείται από τις επιχειρήσεις μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα προσαρμογής του λογισμικού για να μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες τους ανάγκες,

οι εφαρμογές μισθοδοσίας της Epsilon Software αποδείχθηκαν πρωταθλητές ταχύτητας, ενσωματώνοντας άμεσα μέσω internet και με μηδενικό κόστος για την κάθε επιχείρηση και χρήστη όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα