Πλαίσιο: "oι χαμηλότερες τιμές είναι εδώ"

10:31 18/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Οι χειμερινές εκπτώσεις 2012 ξεκίνησαν, και η Πλαίσιο Computers προτρέπει τους καταναλωτές να τσεκάρουν καλύτερα τις τιμές πριν κάνουν τις αγορές τους, υπενθυμίζοντας ότι τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων δε σημαίνουν απαραίτητα τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Αντίθετα, στο Πλαίσιο θα βρουν τις χαμηλότερες τελικές τιμές, τις οποίες μπορούν να τσεκάρουν καθημερινά στους καταλόγους και στα καταστήματα, μέσω
των QR codes των προϊόντων, στο www.plaisio.gr ή καλώντας δωρεάν στο 800 11 12345.

Παράλληλα, σε όσους αποκτήσουν Turbo-X desktop υπολογιστή, έτοιμη σύνθεση ή Built-to-Order, η Πλαίσιο Computers προσφέρει δώρα αξίας έως και 123 ευρώ, αποκλειστικά από το Πλαίσιο. Όπως πάντα, έτσι και στην περίοδο των εκπτώσεων, κάθε αγορά συνοδεύεται από μοναδικές υπηρεσίες Πλαίσιο όπως:

- Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση, 12 ώρες την ημέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα
- 20 σημεία τεχνικής υποστήριξης πανελλαδικά
- Service για τα μεγαλύτερα brands (εξουσιοδοτημένος service partner για τα laptop ACER, HP, Toshiba και για inkjet εκτυπωτές HP)
- Service και αναβάθμιση Turbo-X υπολογιστών μέσα σε 4 ώρες
- Δωρεάν παράδοση παραγγελιών (αξίας άνω των 80€)
- Τεχνική υποστήριξη στο χώρο του πελάτη

Η καμπάνια βρίσκεται στον αέρα από την Κυριακή 15/1. Το concept έχει επιμεληθεί η Arrow με κεντρικό μήνυμα «Σε αυτές τις εκπτώσεις τσέκαρε καλύτερα τις τιμές. Οι χαμηλότερες τιμές είναι Πλαίσιο». Η καμπάνια αναπτύσσεται στον κατάλογο ο οποίος διανέμεται από τα καταστήματα, στις βιτρίνες και στο εσωτερικό των καταστημάτων Πλαίσιο, ενώ υποστηρίζεται online με banners και ειδικό mini site στο plaisio.gr, καθώς και newsletters.

Τέλος, συνοδεύεται από αναφορές και ραδιοφωνικό σποτ στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και στο plaisioradio.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα