Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός LG LatsCAD

22:25 24/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG), με πλούσιο portfolio επαγγελματικών λύσεων, έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να ταξιδέψουν στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Τεχνολογίας της LG (LG Energy R&D Lab), μέσω του μεγάλου διαγωνισμού LG LatsCAD: Σχεδίασε! Ξεχώρισε! Ταξίδεψε!.

Το αποκλειστικό εργαλείο LatsCAD της LG, το οποίο αποτελεί ένα add-on εργαλείο του γνωστού σχεδιαστικού προγράμματος AutoCAD,
αφορά το σχεδιασμό Συστημάτων Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος πλεονεκτημάτων για τους επαγγελματίες από το χώρο του κλιματισμού και της διαχείρισης ενέργειας. Η εξοικονόμηση χρόνου σχεδιασμού μέχρι και 60%, η προσομοίωση των παραμέτρων σε πραγματικές συνθήκες, η σχεδίαση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, η αυτόματη προσομοίωση των μονάδων και η δημιουργία απλών κατόψεων για τους πελάτες είναι ιδανικά ακόμα και για τις πιο υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών.

Με το διαγωνισμό LG LatsCAD, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου του 2013, οι επαγγελματίες και οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, σχεδιάζοντας το δικό τους Σύστημα Κλιματισμού Απευθείας Εκτόνωσης με το μικρότερο μήκος σωληνώσεων.

Ο Αλέξανδρος Κοντογιώργης, ο πρώτος μεγάλος νικητής του διαγωνισμού LG LatsCAD, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που θα ταξιδέψω στο Παρίσι, προκειμένου να δω από κοντά το LG Energy R&D Lab. Το LG LatsCAD είναι ένα ιδιαίτερα πρακτικό και εύχρηστο εργαλείο που με βοηθάει για τη σχεδίαση εφαρμογών VRF μεσαίας και μεγάλης κλίμακας».

Η Βασιλική Κικίδου, η δεύτερη νικήτρια, δήλωσε: «Μέσω του διαγωνισμού της LG, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το LG LatsCAD. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει, όπως η επί του σχεδίου διαστασιολόγηση των σωληνώσεων και η επιμέτρηση των μηκών σωληνώσεων, σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης του, το καθιστά ένα μοναδικό εργαλείο, το οποίο θα χρησιμοποιώ στο μέλλον αποκλειστικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα