Ντεμπούτο για το LG Optimus 2X

13:50 2/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Την πρωταπριλιά επέλεξαν οι υπεύθυνοι της LG Electronics Ελλάς για να παρουσιάσουν στους εκπροσώπους του Τύπου το ταχύτερο κινητό που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην αγορά, το LG Optimus 2X.

Κεντρικό θέμα του event που πραγματοποιήθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ξιφασκίας στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ήταν η ταχύτητα.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον γνωστό ηθοποιό, σεναριογράφο
και παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη να μοιράζεται με τους Παραβρισκόμενους τον ενθουσιασμό του για την ταχύτητα του 2X.

Τη σκυτάλη πήρε ο νέος γενικός διευθυντής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της LG στη χώρα μας, Θανάσης Δόσης, ο οποίος παρουσίασε τις εξελίξεις στην αγορά των smartphones, μια κατηγορία που αναμένεται να αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» για κατασκευαστές και παρόχους κινητής τηλεφωνίας στο εξής.

Ακολούθησε η παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του LG Optimus 2X, με τον ταχύτατο επεξεργαστή να αποσπά τη μερίδα του λέοντος από το ενδιαφέρον του κοινού και να ακολουθούν η κάμερα των 8MP αλλά και η έξοδος HDMI για προβολή Full HD περιεχομένου σε τηλεοράσεις.

Από πλευράς Vodafone, η Μαργαρίτα Αρεταίου, εξέφρασε την πίστη της εταιρείας της στη νέα ναυαρχίδα της LG, καθώς τα καταστήματα της Vodafone είναι αυτά που θα υποδεχθούν πρώτα και σε αποκλειστικότητα για το μήνα Απρίλιο το ταχύτατο Android κινητό.

ΠΗΓΗ: ΤechPress.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα