MWC: η Huawei αποκαλύπτει τις νέες «έξυπνες» συσκευές της

10:45 16/2/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (NGMN), παρουσίασε στις 15 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, το τελευταίο της «Android Gingerbread smartphone», το Huawei IDEOS
X3.

Το «στιλάτο» Huawei IDEOS X3 συνδυάζει μοντέρνο hardware με τεχνολογικά προηγμένο software που στοχεύει να βοηθήσει τον χρήστη να διαχειριστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά την επικοινωνία του και τις δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Huawei παρουσίασε επίσης το Huawei HiLink, μια κάρτα δεδομένων «plug-and-link» που συνδέει χρήστες με φορητό internet υψηλών ταχυτήτων, το Huawei Mobile WiFi Smart Pro, ένα ασύρματο «έξυπνο» modem το οποίο επιλέγει αυτόματα την καλύτερη διαθέσιμη σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας, και τέλος το Huawei IDEOS S7 Slim, μια ταμπλέτα οθόνης αφής 7 – ιντσών, επόμενης γενιάς, που συνδυάζει στυλ και φορητότητα.

“Η σειρά IDEOS και οι τελευταίες λύσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα