Κοινό μέτωπο Σκαϊ και ΤΤ για το πρόγραμμα "Καθαρίζουμε την Ελλάδα"

17:43 23/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ για κοινή ανάληψη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο λαμβάνει ενεργό συμμετοχή στην Εκστρατεία Καθαρισμού που διοργανώνει ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το
πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα», η μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα, καλύπτει γεωγραφικά ένα μεγάλο εύρος «δρομολογίων» και ποικιλία ενεργειών για τον καθαρισμό πάρκων, γειτονιών, παραλιών και δασών και πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή ατόμων, τοπικών φορέων, σχολείων κλπ.

Όλες οι δράσεις υποστηρίζονται επικοινωνιακά από τα Μέσα του ΣΚΑΪ και από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα (http://kathariellada.skai.gr/) μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν και τη δυνατότητα να προτείνουν δράσεις και περιοχές για να συμπεριληφθούν στην εκστρατεία.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενθαρρύνοντας και συντονίζοντας κατά ομάδες τους εργαζόμενους στο ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων του σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να συμμετέχουν στις κατά τόπους ενέργειες που θα προκρίνονται.

Εκτός από τα προγραμματισμένα σημεία καθαρισμού της εκστρατείας, υπάρχει η δυνατότητα σύστασης μικρότερων ομάδων για τον καθαρισμό της περιοχής τους. Οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, γείτονες μπορούν να οργανώσουν μικρούς τοπικούς καθαρισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το kathariellada.skai.gr, ή το τηλέφωνο 210-4800095, για να δηλώσουν την περιοχή που θα καθαρίσουν.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα