Η SAP ενοποιεί το ολοκληρωμένο Cloud portfolio με την πλατφόρμα SAP HANA EnterpriseCloud

21:47 11/7/2013 - Πηγή: PC Nea
Η SAP ανακοίνωσε την ενιαία στρατηγική και το όραμα της για το ευρύ cloud χαρτοφυλάκιο της, συνδυάζοντας το αποδεδειγμένο βάθος των επιχειρηματικών λύσεων που διαθέτει με την πλατφόρμα SAP HANA® EnterpriseCloud.
Η πλατφόρμα SAP HANA® EnterpriseCloud θα αποτελέσει το θεμέλιο για το πλήρες χαρτοφυλάκιο cloud
λύσεων της SAP. Με αυτή την ολοκληρωμένη προσέγγιση, οι εταιρείες όλων των μεγεθών μπορούν να αποκτήσουν την ευελιξία, την ταχύτητα και τα χαμηλότερα επίπεδα κόστους που απαιτούνται, προκειμένου να καινοτομήσουν και να αναπτύξουν ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους στο cloud.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας εντελώς νέας εμπειρίας για τους πελάτες τους, την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού, την βελτιστοποίηση της χρήσης των πόρων τους και την αύξηση της αξία της επιχείρησης.

Για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ευελιξία και χαμηλότερο Total Cost of Ownership (TCO) η πλατφόρμα SAP HANA EnterpriseCloud θα αποτελέσει τη βάση για όλες τις cloud-based λύσεις της SAP, συμπεριλαμβανομένων των line-of-business cloud εφαρμογών (SuccessFactors για Human Capital Management, και SAP®CloudforCustomer), του cloud-enabled επιχειρηματικού εμπορικού δικτύου Ariba για Supplier Relationship Management και των online επιχειρησιακών κοινωνικών δικτύων.

«Είμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο για την αξεπέραστη τεχνογνωσία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Αυτό είναι κάτι που χτίστηκε κατά τη διάρκεια των 40 ετών που η SAP ηγείται της αγοράς των επιχειρησιακών εφαρμογών. Τώρα ήρθε η στιγμή να προσφέρουμε αυτή την εκτεταμένη γνώση μας στο cloud», δήλωσαν οι Bill McDermott και Jim Hagemann Snabe, co-CEOs της SAP. «Το μήνυμά μας προς τους πελάτες μας είναι απλό: Μπορείτε να έχετε την cloud υποδομή σας, με τον δικό σας τρόπο, σε πραγματικό χρόνο, με μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη, με την εγγύηση του ηγέτη των επιχειρηματικών λύσεων. Η νέα πλατφόρμα SAP HANA EnterpriseCloud ως θεμέλιο για όλες τις υπόλοιπες λύσεις μας αναδεικνύει τον καινοτόμο χαρακτήρα της εταιρείας και επιταχύνει την απελευθέρωση της επιχειρηματικής αξίας στο cloud».
Keywords
Τυχαία Θέματα