Η HP φέρνει την επανάσταση στην υποστήριξη εταιρικών πελατών για το cloud

23:53 20/3/2012 - Πηγή: PC Nea
H HP παρουσίασε τις πρώτες υποστηρικτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για ολοκληρωμένα και cloud περιβάλλοντα πολλαπλών παρόχων.
Οι νέες υπηρεσίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιλύσουν τα όποια προβλήματα πριν παρουσιαστούν, να επιτύχουν ποσοστά επίλυσης προβλημάτων με την πρώτη κλήση έως και 95%, καθώς και να αντιμετωπίσουν τις απρογραμμάτιστες διακοπές λειτουργίας ως και 66% ταχύτερα.

Οι νέες υπηρεσίες HP Always On Support Services ενοποιούν τις έξυπνες τεχνολογίες
του χαρτοφυλακίου HP Converged Infrastructure με καινοτόμες υπηρεσίες, προσφέροντας μια σύγχρονη εμπειρία υποστήριξης για τα σημερινά περίπλοκα περιβάλλοντα πληροφορικής.

Το μοντέλο που προσφέρουν οι παραδοσιακές υποστηρικτικές υπηρεσίες βασίζεται στην επιδιόρθωση συγκεκριμένου εξοπλισμού που βρίσκεται σε συγκεκριμένα τεχνολογικά silos. Ωστόσο, ο εξοπλισμός αυτός είναι συχνά μέρος ενός virtualized περιβάλλοντος ή ενός cloud περιβάλλοντος ή ακόμη και ενός περιβάλλοντος πολλαπλών παρόχων, όπου υπάρχουν αλληλεξαρτήσεις σε όλο το εύρος μιας πληροφοριακής υποδομής, γεγονός που κάνει τις λειτουργίες πιο σύνθετες.

Η διάγνωση των προβλημάτων σε αυτά τα περιβάλλοντα μπορεί να είναι αργή. Έτσι, μπορεί να προκληθούν απρογραμμάτιστες διακοπές που μπορεί να επιφέρουν σημαντικό κόστος για μια εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται νέες υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Gartner, η έννοια της υποστήριξης αλλάζει. Οι πελάτες χρειάζονται υποστηρικτικές υπηρεσίες που βοηθούν στην αποτροπή προβλημάτων πολύ περισσότερο από υπηρεσίες που επιλύουν τα προβλήματα αφού αυτά εμφανιστούν.

Σε περιπτώσεις που τα μέτρα πρόγνωσης δεν επαρκούν, οι πελάτες ζητούν περισσότερο εξορθολογισμένη υποστήριξη όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα. Ζητούν, για παράδειγμα, τη βοήθεια ενός ειδικού που γνωρίζει το περιβάλλον τους και μπορεί να επιλύει τα προβλήματα γρήγορα.

Οι υπηρεσίες HP Always On Support προσφέρουν άμεση επικοινωνία με έναν ειδικό που ήδη γνωρίζει τον πελάτη, τις λεπτομέρειες για το περιβάλλον του και τα προβλήματα που έκαναν τον πελάτη να τον καλέσει.

Οι servers HP ProLiant Gen8 αναπτύχθηκαν με βάση αυτό το νέο μοντέλο υπηρεσιών. Η πλήρης ενοποίηση διαγνωστικών δεδομένων από τους servers με τα βελτιωμένα εργαλεία αυτοματισμού HP Insight Remote Support προσφέρει νέες δυνατότητες υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών, καθώς και πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρεται στους πελάτες. Έτσι, η HP μπορεί να παρέχει βελτιωμένη και πιο οικονομική υποστήριξη στους πελάτες της.

«Οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα τεχνολογικό υπόβαθρο που βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να διατεθούν για την προώθηση της καινοτομίας αντί για την αντιμετώπιση προβλημάτων», δήλωσε ο Antonio Neri, Senior Vice President και General Manager, Technology Services της HP. «Το παραδοσιακό μοντέλο διορθωτικής υποστήριξης δεν είναι πλέον αποτελεσματικό. Χρειάζεται αλλαγή στον τρ
Keywords
Τυχαία Θέματα