H Randstad Hellas απέκτησε νέα ιστοσελίδα

15:24 10/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Μετά από μήνες προετοιμασίας, η Randstad Hellas ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας της ιστοσελίδας.Για να εξασφαλίσει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας , το νέο site σχεδιάστηκε ώστε να είναι συμβατό με όλες τις συσκευές, κινητά, tablet ή desktop.

Πέρα από έναν μοντέρνο, εύκολο και εύχρηστο σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη πολλά οφέλη όπως εξατομικευμένη αναζήτηση, εύκολη περιήγηση, ευκολότερη διαδικασία αίτησης, καθώς και υπηρεσία ειδοποίησης νέων θέσεων εργασίας μέσω email.

Όσον αφορά τους υποψηφίους:

-Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησης της εταιρείας και το είδος της θέσης πράγμα που σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.
-Δημιουργήστε το δικό σας MyRandstad λογαριασμό και λάβετε ειδοποιήσεις για τις θέσεις εργασίας που σας ταιριάζουν (job alert email)
-Επωφεληθείτε από τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει σήμερα.
-Ενημερωθείτε για τα καλύτερα tips & tricks που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία μια συνέντευξη.

Όσον αφορά τους εργοδότες:
-Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας παρουσιάζονται με ένα στοχευμένο τρόπο σε όσους υποψηφίους ταιριάζουν στο προφίλ της εταιρείας σας, βάσει των αναζητήσεών τους (behavioral targeting).
-H σελίδα με τις θέσεις εργασίας, σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλεται το λογότυπο της εταιρείας σας, πράγμα που αυξάνει το επίπεδο αναγνωσιμότητάς της σε στοχευμένες ομάδες υποψηφίων (employer branding).
-Στο πεδίο Workforce360 θα βρείτε τα τελευταία άρθρα, πολλές πληροφορίες αλλά και τις τάσεις που επικρατούν στη διεθνή και τοπική αγορά όσον αφορά τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού.
Keywords