Διαγωνισμός Lacta Guess στο Facebook

08:57 22/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Με σκοπό το λανσάρισμα των 6 νέων γεύσεων της σοκολάτας, η OgilvyOne Athens δημιούργησε τον πρωτότυπο διαγωνισμό "Lacta Guess".

“Πόσες συσκευασίες από τις νέες γεύσεις της Lacta χώρεσαν σε ένα διάφανο κουτί;” Σε αυτήν την ερώτηση επιχειρούν να απαντήσουν οι fans της Lacta στο Facebook,
προκειμένου οι πρώτοι που θα μαντέψουν σωστά, να κερδίσουν τον ίδιο αριθμό από σοκολάτες.

Με σκοπό το λανσάρισμα των 6 νέων γεύσεων της σοκολάτας, η OgilvyOne Athens δημιούργησε τον πρωτότυπο διαγωνισμό "Lacta Guess" γεμίζοντας και φωτογραφίζοντας ένα κουτί από plexiglass με εκατοντάδες νέες Lacta και καλώντας τους fans να μαντέψουν με βάση τη φωτογραφία του κουτιού πόσες συσκευασίες από κάθε νέα γεύση έχουν χωρέσει σε αυτό. Οι 5 πρώτοι Facebook fans που μαντεύουν σωστά, κερδίζουν και μοιράζονται τις συσκευασίες Lacta της συγκεκριμένης γεύσης. Στη συνέχεια, οι συσκευασίες αυτές αφαιρούνται από το κουτί, για να μαντέψουν τον αριθμό της επόμενης γεύσης μέχρι το κουτί να αδειάσει εντελώς.

O διαγωνισμός ανακοινώθηκε στη Facebook σελίδα της Lacta μέσα από ένα… λαχταριστό video στο οποίο καταγράφηκε το “γέμισμα” του κουτιού που κατασκευάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του Lacta Guess. To πρώτο post δημιούργησε πολύ υψηλό engagement, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 3.000 comments – συμμετοχές.
Keywords
Τυχαία Θέματα