Χρυσό βραβείο για την Tool στα WebX Awards 2017 στην κατηγορία Art/Culture

06:50 25/2/2017 - Πηγή: PC Nea
Η Tool βραβεύθηκε στα WebX Awards 2017, με “Gold” βραβείο στην κατηγορία Web Presence - Art/Culture, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του website με τίτλο, ''Εύβοια-Βοιωτία-Σκύρος με αφετηρία το Βυζάντιο'' (www.medievalroutes.gr).

Το website σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την εταιρία Radiant με τελικό πελάτη την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, με στόχο να αποκτήσουν οι επισκέπτες online
πρόσβαση στο πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής που υπάγεται στην Εφορεία.

Η Tool σχεδίασε το site συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα και την αισθητική με την λειτουργικότητα και την ευχρηστία, με σκοπό να παρέχει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία που βασίζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας. Παράλληλα, υλοποίησε ψηφιακές εκθέσεις και εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια που είναι ταυτόχρονα ελκυστικά, λεπτομερώς σχεδιασμένα και εύχρηστα προσφέροντας στο χρήστη θετικά συναισθήματα.

Σχετικά με την βράβευση, ο κ. Κώστας Καραχάλιος CEO της Tool δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση του έργου μας διότι καταφέραμε να αναδείξουμε ένα δημόσιο έργο επί της ουσίας, το οποίο ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ευχαριστούμε την ομάδα έργου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας, της Radiant και φυσικά την ομάδα της Tool για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που συμβάλλει στη διατήρηση της πολιτισμικής πληροφορίας και την προβολή της στο ευρύ κοινό».

Τα WebX Awards, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη χρονιά από την εταιρία Boussias Communications και το Marketing Week, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, στον πολυχώρο gazARTE, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες παρουσίες στο ελληνικό web.

Η Tool
Η Tool είναι ένα digital agency και δραστηριοποιείται από το 2001 στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε τρεις βασικές κατευθύνσεις: digital marketing, web design και development, application development. Σκοπός της είναι να παρέχει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις εμπορικής επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης, ενημέρωσης και διαφημιστικής προώθησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα