Ανακαλύψτε το νέο iPad: 23 Μαρτίου στα Golden-i

00:47 21/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Tην Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, είναι η ημέρα έλευσης της 3ης κατά σειρά γενιάς του δημοφιλούς iPad στην Ελλάδα και όλοι οι λάτρεις των προϊόντων Apple, μπορούν να το δουν από κοντά σε ένα από τα δύο καταστήματα Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, Golden-i, στο Golden Hall,
στο Μαρούσι και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Το iPad της Apple, διανύει μία χρυσή εποχή καθώς ξεπερνά σε πωλήσεις οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή στον κόσμο. Όπως και με το iPad 2 ένα χρόνο πριν, έτσι και φέτος, το πολυαναμενόμενο νέο iPad περιμένει τους εκατοντάδες λάτρεις των νέων τεχνολογιών να θαυμάσουν -και γιατί όχι- να αποκτήσουν το νεότευκτο μέλος της Apple.

Το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης και εκθαμβωτικής ευκρίνειας, Retina, 3.1 εκατομμύριων pixels και ανάλυση 2048x1536. Ο ταχύτατος επεξεργαστής Apple A5X με τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών, αλλά και η 5-megapixel iSight camera, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (1080p) καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης του σε όλα τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας (4G LTE, 3G, WiFi), είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία που κάνουν το νέο iPad ξεχωριστό.

Η 3η γενιά iPad συνδέεται σε γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 4G LTE, HSPA, HSPA+ και DC-HSDPA, για να μπορεί να κατεβάζει κανείς βίντεο, μουσική και email με υψηλές ταχύτητες, όπου και αν βρίσκεται. Διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις, σε λευκό και μαύρο χρώμα και με τρείς επιλογές χωρητικότητας (16, 32 και 64 GB).

Πάνω από 200.000 εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για το iPad περιμένουν τους χρήστες στο App Store: επιχειρηματικά, παιχνίδια, εκπαίδευση, κοινωνική δικτύωση, μαγειρική, ειδήσεις και άλλα.

Το iMovie, GarageBand και το νέο iPhoto είναι μερικά ακόμη από τα ισχυρά όπλα στην φαρέτρα του νέου iPad. Το iWork ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, για έγγραφα, παρουσιάσεις και φύλλα δεδομένων.

Το νέο iPad «πετάει» στα σύννεφα, αφού είναι εξοπλισμένο με το iOS, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, ενώ στο iCloud ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει το περιεχόμενό του και να το αποστέλλει ασύρματα σε όλες τις συσκευές του!

Όσοι λοιπόν θέλουν να δουν από κοντά το νέο iPad της Apple, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν ένα από τα δύο καταστήματα Golden-i στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Τα Golden-i είναι καταστήματα αποκλειστικά με προϊόντα Apple που λειτουργούν ως Apple Premium Resellers (APR). Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στα καταστήματα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι και στο νέο Golden-i στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η αλυσίδα καταστημάτων Golden-i αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ACE-Hellas.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα