Adobe Creative Cloud for teams

01:19 15/1/2013 - Πηγή: PC Nea

Η Ανοδος ΑΕ, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων λογισμικού Adobe, ανακοίνωσε το νέο Adobe Creative Cloud for teams.Το Adobe Creative Cloud for teams προσφέρει το απόλυτο σύνολο των δημιουργικών εργαλείων, με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Φανταστείτε αν η ομάδα σας είχε πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Φανταστείτε εάν θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρόνο από την απρόσκοπτη,κοινή, χρήση αρχείων και φακέλων. Αυτό λοιπόν είναι το Adobe Creative Cloud for teams!

Κυριότερα χαρακτηριστικά

Τα καλύτερα εργαλεία παγκοσμίως-Εξοπλίστε όλη την ομάδα σας με κάθε εφαρμογή της Adobe Creative Suite 6, καθώς και με τα: Adobe Muse, Photoshop Lightroom 4, Acrobat XI, Adobe Edge, Εργαλεία & Υπηρεσίες και πολλά άλλα. Έτσι απλά ο καθένας αποκτά άμεση πρόσβαση στις νέες εφαρμογές και στα χαρακτηριστικά τους.

Δημοσίευση εφαρμογών (apps) και ιστοσελίδων (websites)-Εξερευνήστε νέες διεξόδους για το περιεχόμενό σας με τις εκδοτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο Adobe Creative Cloud. Δημιουργείστε και φιλοξενείστε ιστοσελίδες, προσφέρετε εκπληκτικές ψηφιακές εφαρμογές για iPad συσκευές και πολλά άλλα.

Μοιραστείτε ευρέως. Συνεργαστείτε ιδιωτικά -Τώρα είναι εύκολο να διατηρεί ο καθένας την ίδια σελίδα. Μοιραστείτε αρχεία ή φακέλους με ένα άτομο ή με μια μεγαλύτερη ομάδα. Η τελευταία τεχνολογία κορυφαίας ασφάλειας και κρυπτογράφησης συμπεριλαμβάνεται.

Τα αρχεία που χρειάζεστε. Όταν τα χρειάζεστε- Εργαστείτε με τα αρχεία σας στο γραφείο, στο σπίτι, στο tablet σας. Απλά αποθηκεύστε τα αρχεία σας στο φάκελο Creative Cloud στην επιφάνεια εργασίας σας, το οποίο περιλαμβάνει 100GB ανά άτομο, και ξεκινήστε την ανταλλαγή μεταξύ των συσκευών και των μελών της ομάδας ή με τους πελάτες σας.

Κεντρική διαχείριση-Εύκολη διαχείριση και διανομή του λογισμικού της ομάδας σας, μέσα από την κεντρική αγορά και τα εργαλεία διαχείρισης της άδειας. Εσείς και όποιος έχει οριστεί διαχειριστής σας, μπορεί γρήγορα να προσθέσει, να εκχωρήσει, ή να μεταφέρει θέσεις εργασίας και να παρακολουθεί τη χρήση από τα μέλη της ομάδας.

Με την υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων – Με το Creative Cloud for teams, τα μέλη της ομάδας σας, έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπειρογνώμονες των προϊόντων Adobe. Απλά προγραμματίστε ένα «one-on-one session» - δυνατότητα για μέχρι δύο session κατ’ έτος ανά μέλος. Είναι σαν να έχετε το δικό σας ειδικό της Adobe στο χώρο σας.

Περισσότερες πληροφορίες: sales@anodos.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords