Tα προϊόντα Samsung Galaxy Note II και Samsung Galaxy S III βραβεύθηκαν στην InfoCom 2013

20:40 7/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Τα βραβεία Best Phablet και Best Android Phone απέσπασαν τα Samsung Galaxy Note II και Samsung Galaxy S III αντίστοιχα, στο 3ο Συνέδριο Infocom Mobiles & Apps, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Τα
βραβευμένα smartphones αποτελούν μέρος της σειράς Galaxy, η οποία ξεπέρασε τις 100.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Τα δύο μοντέλα εντυπωσίασαν με το μοναδικό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση.

Το συνέδριο InfoCom Mobile &Apps Awards διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά. Στόχος τους είναι να αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, εφαρμογές, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς.

Ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστούμε τους καταναλωτές που εμπιστεύονται και υποστηρίζουν με θέρμη τα τελευταία χρόνια όλα τα προϊόντα της σειράς Galaxy. Για όλους εμάς στη Samsung αποτελεί δέσμευση και όραμα η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων, τα οποία δημιουργούν νέες αγορές και παράλληλα αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων».

Aπό δεξιά:κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas
κ. Γιάννης Κωστής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ
Keywords
Αναζητήσεις
λυκουργος σαμαρτζης, λυκουργοσ σαμαρτζησ
Τυχαία Θέματα