Netbull, το διάδοχο σχήμα της Bull στην Ελλάδα

12:45 25/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Στην ίδρυση της "netbull Υπηρεσίες Πληροφορικής ΕΠΕ" προχώρησε μια ομάδα έμπειρων στελεχών της Bull, μετά την απόφαση του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου να διακόψει την άμεση παρουσία του στην Ελλάδα στα τέλη του 2013. Η νέα εταιρία έχει ορισθεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bull στην Ελλάδα
και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην εγκατάσταση, στην υποστήριξη και στη συντήρηση συστημάτων πληροφορικής.

"Από την Bull κρατήσαμε το ομαδικό πνεύμα και την πελατοκεντρική φιλοσοφία, στοιχεία για τα οποία ήμασταν γνωστοί στην ελληνική αγορά πληροφορικής επί δεκαετίες", σχολιάζει ο Χρήστος Λεοντής, Τεχνικός Διευθυντής της Bull τα τελευταία δώδεκα χρόνια. "Είτε άμεσα είτε ως υπεργολάβος της Bull, η netbull υλοποιεί ήδη σημαντικά έργα σε ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει τη Βουλή των Ελλήνων, το Υπουργείο Μεταφορών, την Ελληνική Αστυνομία, την ΗΔΙΚΑ, την Interamerican και άλλους πελάτες", προσθέτει ο Τάκης Καλλιούπης, υπεύθυνος pre-sales στο νέο σχήμα.

"Μεταφέραμε στη νέα εταιρεία όλες τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις μας και διατηρούμε τη στενή μας σχέση με όλους τους στρατηγικούς συνεργάτες μας, όπως Bull, Cisco, Citrix, Dell, EMC, Huawei, Microsoft, Oracle, RSA, VMware κλπ.", παρατηρεί με έμφαση ο Γιώργος Αντωνιάδης, στέλεχος με σημαντική εμπειρία στις λύσεις υποδομής. Για να συμπληρώσει ο γνωστός και για το συγγραφικό του έργο σε θέματα Ασφάλειας Συστημάτων, Νικήτας Κλαδάκης "Χάρη στην ιδιαίτερη εμπειρία μας σε θέματα οργάνωσης και ασφάλειας, η netbull πιστοποιήθηκε άμεσα κατά ISO9001 και ISO27001". "Απασχολούμε δώδεκα άτομα και σχεδιάζουμε την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού μας, στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν παλαιοί και νέοι πελάτες", καταλήγει ο Κυριάκος Βασιλείου, στέλεχος με υπερεικοσαετή εμπειρία στις πωλήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα