Nέα έκδοση της εφαρμογής της TomTom για iPhone

22:25 21/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η TomTom ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση 1.9 της εφαρμογής για το iPhone, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για το iPad. Οι υφιστάμενοι πελάτες της TomTom μπορούν να αποκτήσουν τη νέα έκδοση στο iPad τους χωρίς κόστος.
Η TomTom
έχει βελτιστοποιήσει την εφαρμογή για το iPad, σχεδιάζοντας σε υψηλότερη ανάλυση για πιο ευκρινή απεικόνιση και ένα βελτιωμένο περιβάλλον επικοινωνίας για χρήση στη μεγαλύτερη οθόνη. Η νέα έκδοση είναι επίσης συμβατή με το νέο λειτουργικό της Apple iOS 5.

«Η νέα έκδοση – που ονομάζουμε επίσημα ‘εφαρμογή από την TomTom για iPhone/iPad’ – αποτελεί το επόμενο λογικό βήμα για εμάς» αναφέρει η Corrine Vigreux, Managing Director Consumer της TomTom. «Οι πελάτες μας ζήτησαν προηγμένα χαρακτηριστικά για το iPad και τώρα είναι διαθέσιμα. Εχουμε βελτιστοποιήσει κάθε σημείο που αφορά στον τρόπο που αλληλεπιδρά με την οθόνη αφής ο χρήστης του iPad».

H εφαρμογή της TomTom για iPhone/iPad 1.9 περιλαμβάνει μια νέα έκδοση χάρτη, ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες και των δύο συσκευών της Apple. Ο νέος χάρτης περιλαμβάνει ενημερωμένους δρόμους, πιο ακριβείς πληροφορίες για τις σταθερές κάμερες ταχύτητας και τα σημεία ενδιαφέροντος.

Με τη νέα έκδοση, η TomTom έχει αξιοποιήσει την πρόσθετη επιφάνεια της οθόνης του iPad. Η απεικόνιση σε πλήρη οθόνη απεικονίζει ταυτόχρονα την οθόνη οδήγησης και τις πληροφορίες επιλογής λωρίδας κυκλοφορίας. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να μεταβούν στην οθόνη οδήγησης από οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής και να έχουν πρόσβαση σε επιλογές βοήθησης με ένα μόνο άγγιγμα.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η έκδοση 1.9 της εφαρμογής της TomTom για το iPhone/iPad είναι διαθέσιμη άμεσα σε τιμή που ξεκινά από τα €49.99. Υφιστάμενοι πελάτες της εφαρμογής για το iPhone μπορούν να αποκτήσουν τη νέα έκδοση στο iPad τους χωρίς κόστος.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα