IDEA in Health: Διασύνδεση ιδεών και τεχνολογίας στον χώρο της Υγείας

12:59 12/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο σκέλος του προγράμματος «IDEA» για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, που αναπτύσσουν το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation, με την υποστήριξη της Interamerican και της Insurance
Market.
Στόχος του 6μηνου προγράμματος είναι να δώσει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν νέες, καινοτόμες υπηρεσίες για πραγματικές ανάγκες, χρησιμοποιώντας αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις (κινητές συσκευές, wearables, internet of things). Το «IDEA in Health» είναι το πρώτο σκέλος του προγράμματος, το οποίο αφορά στη δημιουργία προϊόντος για υπηρεσίες φροντίδας υγείας (e-health, e-care), που θα αξιοποιηθεί στην ελληνική αγορά.

Το πρόγραμμα είναι ανοικτό και δωρεάν για νέους έως 35 ετών που είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 31/12/2015. Οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ιδέες τους να εφαρμόζονται σε πραγματικό επίπεδο από την Interamerican και την Insurance Market.
Keywords
Τυχαία Θέματα