H LG παρουσιάζει τέσσερις συσκευές από τη σειρά OPTIMUS στο MWC

05:08 27/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG) αποκάλυψε μια νέα σειρά smartphones στο Mobile World Congress (MWC) που θα εστιάζει σε μια στρατηγική τεσσάρων πυλώνων. Οι τέσσερις στρατηγικά επιλεγμένες συσκευές Optimus – G, Vu:, F και LII – ενσωματώνουν όλες τις νέες
τεχνολογίες αιχμής της LG. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν εκπληκτικό hardware, οθόνες εξαιρετικής ευκρίνειας και εμπειρία χρήσης (UX) εστιασμένη στον χρήστη με κάθε σειρά να εστιάζει σε διαφορετικό τομέα τεχνογνωσίας της εταιρίας στο χώρο των smartphones.

Mε αρχικό στόχο πωλήσεων 10 εκατομμύρια smartphones ανά τρίμηνο και διπλασιασμό πωλήσεων στις συσκευές τεχνολογίας LTE μέσα στο 2013, πρόκειται για την πλέον φιλόδοξη στρατηγική της LG στο χώρο των smartphones μέχρι σήμερα. Μοντέλα – ναυαρχίδες από τις σειρές G και Vu θα στοχεύουν στο premium κομμάτι της αγοράς ενώ οι σειρές F και L θα απευθύνονται σε μια ευρύτερη κατηγορία πελατών, τόσο στην κατηγορία των συσκευών 4G LTE όσο και στην κατηγορία των 3G συσκευών της αγοράς.

“LG Optimus G: Series”

Από το λανσάρισμα του LG Optimus G το Σεπτέμβριο, η εξαιρετικά δημοφιλής σειρά έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διθυραμβικών σχολίων, χάρη στην υψηλής ποιότητας οθόνη του, την προηγμένη τεχνολογία 4G LTE, το ξεχωριστό design και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά UX. Η ανάπτυξη του Optimus G είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ των θυγατρικών εταιριών LG Chem, LG Display και LG Innotek.

Το Optimus G είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με εγκατεστημένο τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro Quad-Core. Επιπλέον η οθόνη της LG, True HD IPS Plus και η τεχνολογία Zerogap Touch απέδωσαν υψηλής ποιότητας γραφικά και τέλεια απόκριση στις λειτουργίες αφής. Πέραν του ανυπέρβλητου hardware, του σχεδιασμού υψηλής αισθητικής και της εξαιρετικής οθόνης, το Optimus G ενσωματώνει επίσης φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά UX, όπως τα QSlide, QuickMemo και Live Zooming.

Αρχικά λανσαρισμένο σε κομβικές αγορές LTE, το LG Optimus G πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε πάνω από 50 χώρες. Η νεότερη προσθήκη της σειράς LG Optimus G, το Optimus G Pro, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο κορεατικό κοινό. Το Optimus G Pro είναι μια συσκευή smartphone εφοδιασμένη με τεχνολογία 4G LTE και οθόνη Full HD IPS 5.5 ιντσών και άκρως ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά UX όπως τα Dual Recording (Διπλή Εγγραφή) και Virtual Reality (VR) Panorama.

LG Optimus Vu: Series
Μια νέα υβριδική συσκευή LTE που συνδυάζει τη φορητότητα ενός smartphone με την οπτική εμπειρία μιας συσκευής tablet, το LG’s Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5 ιντσών, με λόγο απεικόνισης 4:3, ιδανικό για το διάβασμα αρχείων, ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books), αναπαραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου και περιήγηση στο διαδίκτυο. Με την πρόσφατη προσθήκη του Optimus Vu: 2 στην αγορά της Κορέας, υπάρχουν πλέον δύο συσκευές στην οικογένεια της σειράς ‘Vu: Series’ που προσφέρουν μοναδική εμπειρία στον χρήση με χαρακτηριστικά UX όπως τα Vu: Talk και QRemote.

LG Optimus F Series
Η σειρά LG Optimus F αποτελεί την ιδανική επιλογή για 4G LTE smartphones. Το Optimus F5 και το Optimus F7 σχεδιάστηκαν ειδικά για καταναλωτές που κάνουν τη μετάβαση από δίκτυα 3G σε 4G. Το λανσάρισμα της σειράς Optimus F φέτος θα επιτρέψει στην LG να επεκτείνει τάχιστα την προϊόντική της γκάμα στην εκρηκτικά αναπτυσσόμενη αγορά των 4G LTE συσκευών. Τα LG Optimus F θα προσφέρουν στους νέους καταναλωτές 4G την ταχύτητα LTE και μια σειρά από εύχρηστα UX χαρακτηριστικά, χωρίς το υψηλός κόστος που απαιτείται από τις περισσότερες συσκευές 4G. Τα Optimus F5 και Optimus F7 θα παρουσιαστούν στο booth της LG στο MWC.

LG Optimus LII Series
Η σειρά Optimus LII ενσωματώνει τις τελειοποιημένες πρακτικές της σχεδιαστικής φιλοσοφίας L-Style της LG. Κάθε μικρή αλλά τολμηρή αισθητική παρέμβαση στις 3G συσκευές είναι αντιπροσωπευτική του αψεγάδιαστου σχεδιαστικού DNA της LG. Eξελίσσοντας τη γοητεία της πρώτης L Series, η Optimus LII Series αναπτύχτηκε γύρω από τέσσερις νέες σχεδιαστικές αρχές: Καθαρές Γραμμές, Περίγραμμα Επεξεργασμένο με Laser, Εντυπωσιακός Σχεδιασμός Πίσω Όψης και κεντρικό πλήκτρο με Έξυπνο Φωτισμό LED. Τα Optimus L3II, Optimus L5II και Optimus L7II θα βρίσκονται στην έκθεση του MWC.

Δημιουργικά και φιλικά χαρακτηριστικά UX
Η LG συνεχίζει να αναπτύσσει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά UX με στόχο να παρέχει αξεπέραστες λειτουργίες με επίκεντρο τον χρήστη στην εποχή της LTE τεχνολογίας, με μεγάλες υψηλής ανάλυσης οθόνες. Οι τέσσερις νέες σειρές της εταιρίας περιλαμβάνουν μια γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών UX που σχεδιάστηκαν για να αντλούν το μέγιστο δυνατό από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών αυτών.

Έχοντας παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο LG Optimus G, η λειτουργία QSlide παρέχει την δυνατότητα να απεικονίζει δύο παράθυρα σε πλήρες μέγεθος ταυτόχρονα, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν μεγαλύτερο συνδυασμό εργασιών με αυξημένη αποδοτικότητα. Η πρόσφατα αναβαθμισμένη έκδοση του QSlide επιτρέπει το άνοιγμα δύο εφαρμογών την ίδια στιγμή σε λειτουργία πλήρους οθόνης καθώς και την αλλαγή του μεγέθους, της θέσης και της φωτεινότητας των QSlide παραθύρων.

Οι λειτουργίες των Βίντεο, περιήγησης στο internet, memo, ημερολογίου και αριθμομηχανής είναι όλες συμβατές με την πραγματική multitasking UX λειτουργία της LG. Οι δύο ολοκαίνουριες προσθήκες στα χαρακτηριστικά UX της LG είναι οι Dual Recording και Virtual Reality (VR) Panorama, ειδικά σχεδιασμένες να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες τεχνολογίες Full HD απεικόνισης για να διευρύνουν την οπτική εμπειρία του χρήστη.

Επισκεφθείτε το online newsroom της LG (www.LGnewsroom.com/MWC2013) και την LG Mobile Facebook (https://www.facebook.com/LGMobile) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις κινητής τηλεφωνίας της LG για το 2013. Κατεβάστε επίσης την εφαρμογή LG MWC από το ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα από το Mobile World Congress.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα