BenQ: η #1 εταιρεία προβολέων DLP στον κόσμο

02:20 30/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Χρονιά ορόσημο αποτελεί το 2010 για τη BenQ καθώς η εταιρεία κατακτά για ακόμη μία φορά την κορυφή της παγκόσμιας αγοράς προβολέων DLP, με ποσοστό 9.7% της συνολικής παγκόσμιας αγοράς.

Το ποσοστό αυτό αναδεικνύει τη BenQ ως τη νούμερο ένα κατασκευάστρια εταιρεία προβολέων DLP
παγκοσμίως και την κατατάσσει στην δεύτερη θέση κατασκευαστών προβολέων ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό αυτό αποδεικνύει τη νέα τάση προς την τεχνολογία προβολέων DLP καθώς σημειώνει σταθερή άνοδο τα τελευταία τρία τρίμηνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον η BenQ αύξησε τις πωλήσεις της με ποσοστό 22%, ποσοστό τριπλάσιο της συνολικής αύξησης της παγκόσμιας αγοράς προβολέων, ύψους 7%.

Ο κ. Χρήστος Βουδούρης, product manager της CPI για τη BenQ δηλώνει «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της BenQ, η οποία κατέχει και στην Ελλάδα τις ίδιες υψηλές θέσεις που έχει στην παγκόσμια αγορά,. Αυτή η διάκριση οφείλεται στην εξαιρετική τεχνολογία της BenQ και αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες και την επένδυση που έχουμε στην εγχώρια αγορά με στόχο το εκπαιδευτικό περιβάλλον Η επιλογή προμηθευτών που παρέχουν λύσεις αξιόπιστης τεχνολογίας αποτελεί δέσμευση για τη CPI».

Η BenQ διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων, η οποία καλύπτει το σύνολο των κατηγοριών της αγοράς βιντεοπροβολής, περιλαμβάνοντας μοντέλα στην κατηγορία των φορητών, της γενικής χρήσης, του οικιακού κινηματογράφου και της εκπαίδευσης (τεχνολογίας short throw), στην οποία μάλιστα η BenQ αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη στην αγορά της Ν.Α Ευρώπης, με μερίδιο αγοράς που ανέρχεται στο 71%. Η CPI είναι ο επίσημος διανομέας της BenQ στην Ελλάδα.

Η BenQ επέλεξε τη CPI για την τεχνική υποστήριξη και το service της γκάμας των προϊόντων της καθώς η εμπειρία και η τεχνογνωσία του τεχνικού τμήματος της CPI διασφαλίζει την άρτια τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της BenQ, που αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την παρουσία και εδραίωσή του οίκου στην ελληνική αγορά.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα