Συσσίτια από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, όπου έγινε διανομή συσσιτίου, επισκέφθηκαν σε μία συμβολική κίνηση, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Γιάννης Σπανουδάκης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής, το οποίο γίνεται με τη συμβολή της ΟΠΑΠ, που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και θα
ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου.

Το συνολικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ ΑΕ προβλέπει 300.000 μερίδες, εκ των οποίων οι 1.100 διανεμήθηκαν σήμερα, ενώ καθημερινά μέσω των Ενοριακών Κέντρων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, διανέμονται 10.400 μερίδες.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους άπορους και τους αστέγους και συνομίλησε μαζί τους, ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της. «Αισθανόμαστε ότι οι οικονομικές δυνατότητες της Αρχιεπισκοπής έχουν πια λυγίσει και γι’ αυτό, η συμπαράσταση αυτή όχι μόνο μας βοηθά, αλλά μας προτρέπει να συνεχίσουμε», είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπανουδάκης είπε ότι «ευχαριστούμε τον αρχιεπίσκοπο για τη συνεργασία. Θα ήθελα να υποσχεθώ ότι σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία θα είμαστε κοντά στους απόρους και η προσπάθεια αυτή θα έχει διάρκεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα