Στο "παιχνίδι" και η Μιράντα...

Αγαπητέ,
Αντιγράφω από το matrix24 και είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη: «Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που προέκυψε ξαφνικά πριν από μια εβδομάδα μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Άνθρωπος που ξέρει τα πράγματα από μέσα, η Μιράντα Ξαφά, στέλεχος άλλοτε του ΔΝΤ “αθώωσε” χθες τον Γιώργο Παπανδρέου, θέτοντας ένα απλό ερώτημα για τον ρόλο του κ.Ρουμελιώτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ. «Δηλαδή, αν ήξερε από την αρχή ότι το πρόγραμμα δεν θα πετύχει, τι έκανε για αυτό; Ειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση;» ρώτησε η κ.Ξαφά, προσθέτοντας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη ότι «θα έπρεπε να το πει καταρχήν στο συμβούλιο του ΔΝΤ και να πει “παιδιά, το πρόγραμμα δεν περπατάει και πρέπει να κάνουμε αλλαγές”. Αν πάλι εισηγήθηκε αλλαγές και δεν εισακούστηκε, δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί; Αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι εισηγήθηκε κάτι τέτοιο»…
Και η κ. Ξαφά, μόνο για …”παπανδρεϊκή” δεν μπορεί να “κατηγορηθεί”.».
Ερώτηση τυ I-R στον Π.Ρουμελιώτη: Υπήρξε ποτέ αυτή η ανακοίνωση του ΔΝΤ; Είπατε όλα αυτά; Τι ακριβώς είπατε; Για να σταματήσε αυτό το σήριαλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα