Πέντε φορές περισσότερες από τις προσφερόμενες 10.000 επιταγές εργασίας στον τουρισμό

Πέντε φορές περισσότερες από τις προσφερόμενες 10.000 επιταγές εργασίας στον τουρισμό ήταν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους του Τουριστικού Τομέα Ηλικίας έως 29 Ετών» του υπουργείου Εργασίας. Οι αιτήσεις έφτασαν τις 52.500.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις αιτήσεις τους στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr, ενώ η μοριοδότηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων ανακοινώθηκε στην ίδια ιστοσελίδα σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άνεργους νέους και αφορά τόσο σε θεωρητική κατάρτιση όσο και σε πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, δήλωσε ότι ο σύνδεσμος υποστηρίζει τη μάχη της κυβέρνησης συνεργασίας για την καταπολέμηση του προβλήματος της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

*με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα