Δασκαλόπουλος: Χρειάζεται δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων

Η χώρα μας καλείται, "αν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη", να τηρήσει απαρέγκλιτα ένα δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων και μέτρων, δήλωσε απόψε ο πρόεδρος Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, με αφορμή τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου κορυφής της Ε.Ε.

"Το ευνοϊκό για την Ελλάδα επικάλυμμα των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24-25ης Μαρτίου δεν πρέπει να μας δημιουργεί αυταπάτες", τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ
και προσθέτει:

"Η πρόβλεψη, για πρώτη φορά, διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους ενός κράτους - μέλους αν η πορεία του αποδειχθεί μη βιώσιμη, δείχνει ότι η Ευρώπη δεν αποκλείει την αποτυχία της προσπάθειας αλλαγής στην Ελλάδα. Και προετοιμάζεται γι' αυτήν δίνοντας μας ταυτόχρονα μία τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες.

Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου για μισόλογα και μισές δουλειές. Ο τόπος καλείται σήμερα να αποδείξει ότι διαθέτει μία κυβέρνηση πεπεισμένων για τη σκληρή αναγκαιότητα της αλλαγής και ικανών να τη φέρει αποφασιστικά εις πέρας. Διαφορετικά, μία πολύ σκληρότερη πραγματικότητα περιμένει το σύνολο του λαού μας."
Keywords
Τυχαία Θέματα