Αλλη μια οικονομικη αυτοκτονια

Δεν λένε να τελειώσουν οι "οικονομικές αυτοκτονίες" καθως η κυβέρνηση καθυστερει να βγάλει τη θηλια των χρεών απο το λαιμό των πολιτών. Ετσι σήμερα στην Σπάρτη ένας εργολάβος αδυνατώντας να αντέξει τα χρέη του - που δημιουργήθηκαν κάτω απο εντελώς διαφορετικές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες - αποφάσισε (κι αυτός) να δώσει τέλος στη ζωή του(οι περισσότεροι πεθαίνουν απο αρρώστιες στα νοσοκομεία - απο τη στενοχώρια τους). Ο άντρας βρέθηκε στις 1:30 το μεσημέρι, κρεμασμένος με ένα σχοινί, στο συνεργείο που διατηρούσε πίσω από το μουσικό γυμνάσιο Σπάρτης.
Τον εργολάβο βρήκε ο γιός του, ενώ
εκτιμάται πως το περιστατικό της αυτοκτονίας έγινε περίπου 1 - 2 ώρες πριν την ανεύρεσή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εργολάβος Λ.Κ. από του Γούναρη, βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα σχοινί, στο συνεργείο που διατηρούσε πίσω από το μουσικό γυμνάσιο Σπάρτης. Στο σημείο βρέθηκαν και σημειώματα που άφησε ο εργολάβος και εξηγεί τους λόγους που έκανε αυτή την κίνηση. Οταν δημοσιευθούν για άλλη μια φορά θα...ανατριχιάσουμε για τις εκατοντάδες οικονομικές δολοφονίες...
ΣΧΟΛΙΟ i-R: Κάντε κάτι ΑΜΕΣΑ. Ο κόσμος πεθαίνει "σαν τα κουνούπια" απο τη στενοχώρια και τα αδιέξοδα του. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ που δημιουργηθηκαν προς ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα