Υψηλές επαφές Παμπούκη στην Κίνα

12:26 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σειρά επαφών με κρατικούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς φορείς της Κίνας θα πραγματοποιήσει ο ...
υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κίνα.
Ήδη, ο υπουργός Επικρατείας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Cosco, Κάπταιν Γουέι Τζιαφού, και με τον πρόεδρο της China Industrial Overseas Development and Planning Association, Fan Chunyong.
Την Τρίτη, ο κ. Παμπούκης αναμένεται να συναντηθεί με τον υφυπουργό Εξωτερικών της χώρας Zhang Zhijun, τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων Zhang Ping, τον Υφυπουργό Εμπορίου Jiang Yaoping, καθώς και τον Πρόεδρο της China Investment Corporation, Lou Ziwai.
Στην ατζέντα των επαφών του κ. Παμπούκη δεσπόζουσα θέση έχει και η συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης Li Keqiang, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.
Μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, στην Κίνα έχουν μεταβεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Νίκος Μπάρδης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών κ. Παντελής Τζωρτζάκης, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει σειρά επαφών με κινεζικούς φορείς και επιχειρήσεις.

newscode.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα