Υπουργείο έδωσε 121 εκατομμύρια σε ένα χρόνο για κέικ!

05:00 22/9/2011 - Πηγή: 24wro

Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει από την πείνα και αναζητούνται τρόποι να μειωθεί το έλλειμμα, το...



 αμερικάνικο υπουργείο Δικαιοσύνης χρειάστηκε ειδική εισήγηση από εμπειρογνώμονες για να μειώσει το κόστος των κέικ!!!

Το κάθε κέικ (μικρά κεκάκια) που προσέφερε το υπουργείο σε εκδηλώσεις, βλέπετε, κόστιζε 16 δολάρια, ενώ το κάθε μπισκότο 10
δολάρια!

«Διαπιστώσαμε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης δαπάνησε 16 δολάρια για καθένα από τα 250 μικρά κέικ που προσφέρθηκαν σε νομικό συνέδριο που διοργανώθηκε στην Ουάσινγκτον τον Αύγουστο του 2009» αναφέρει έκθεση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του υπουργείου.

Το συνολικό κόστος που δαπάνησε το συγκεκριμένο υπουργείο για τέτοιου είδους έξοδα σε συνέδρια ανήλθε στα 121 εκατομμύρια δολάρια για ένα χρόνο!!!

Η έκθεση διαπίστωσε ότι τα ακριβά κέικ, τα μπισκότα και τα μπράουνις, αξίας περίπου δέκα δολαρίων το καθένα προέρχονταν από το πολυτελές ξενοδοχείο Capital Hilton, που βρίσκεται λίγα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το υπουργείο δαπάνησε για ένα μόνο συνέδριο 32 δολάρια ανά άτομο για σνακ τύπου κράκερ, ποπκόρν, σοκολάτες και καφέ, ο οποίος κόστιζε 8,24 δολάρια το φλιτζάνι. Επίσης το υπουργείο δαπάνησε σχεδόν 600.000 δολάρια για τις υπηρεσίες εταιρίας οργάνωσης εκδηλώσεων για πέντε συνέδρια, σύμφωνα με την έκθεση.

Πάντως και η απάντηση του υπουργείου ήταν… αφοπλιστική: «Όταν χαλούσαμε αυτά τα ποσά δεν είχαμε αυστηρούς περιορισμούς»!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα