Τζούριτς: Θέλω να φύγω με ή χωρίς προβλήματα

07:45 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
«Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό...
ακόμα κι αν λυθούν τα προβλήματα» επανέλαβε ο Τζούριτς.

Μπορεί το καλύτερο τρόπαιο να ήταν εκείνο που κατέκτησαν το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό του Ρέντη, ωστόσο ο Μίταρ Τζούριτς και ο Ντίμα Φιλίποφ φρόντισαν, στην επίσκεψή τους στα στούντιο της Nova, να μην αφήσουν… παραπονεμένα τα άλλα δύο.

Με την Κούπα του Κυπέλλου, εκείνη του Σούπερ Καπ και ασφαλώς
του πρωταθλητή, το «ερυθρόλευκο» δίδυμο μίλησε στην εκπομπή «Στο φιλέ» για την απόλυτα επιτυχημένη φετινή σεζόν.
Για το αν πίστευαν στην αρχή της χρονιάς πως με τόσα προβλήματα η ομάδα θα κατακτήσει το τρεμπλ:
Τζούριτς: «Ήταν δύσκολη η χρονιά, το ξέρουν όλοι. Και οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και οι αγωνιστικές μας προβλημάτισαν. Φυσικά και το πιστεύαμε όμως. Αλλιώς δεν θα κάναμε τόσο δυνατές προπονήσεις».

Φιλίποφ: «Τα προβλήματα που είχαμε μας κράτησαν ενωμένους. Το αξίζαμε, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για τη βοήθεια του κόσμου...

Τζούριτς: «Θα ηρεμήσουμε όταν βρεθεί κάποια λύση στην ομάδα ή όταν ζεσταθεί λίγο η θάλασσα! Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Έχει δώσει και κάποιο ποσό στην ομάδα. Ίσως είναι ο μοναδικός που κάνει κάποια προσπάθεια. Γι αυτό και μου ήρθε χθες να πάρω το μικρόφωνο και να τους μιλήσω, για να τους το ανταποδώσω με κάποιο τρόπο».

Φιλίποφ: «Σίγουρα ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε πολύ».


Ο ένας για τον άλλον:

Τζούριτς για Φιλίποφ: «Όλη η ομάδα ήταν άπειρη. Πιο πολύ όμως ο Δημήτρης. Πιστεύω πως και εκείνος βοήθησε την ομάδα και η ομάδα εκείνον. Έχει όλα τα προσόντα. Έχει μέλλον...»
Φιλίποφ για Τζούριτς: «Όλοι ξέρουμε πως είναι ένας μεγάλος παίκτης. Αξίζει να φύγει από την Ελλάδα και μακάρι να το κάνει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Όχι να πάει σε κάποια μικρομεσαία ομάδα, αλλά σε μία από τις κορυφαίες. Ως κεντρικός πιστεύω ότι είναι ανάμεσα στους πέντε κορυφαίος στον κόσμο. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και σαν διαγώνιος, κάτι που ήταν δύσκολο για αυτόν».

Για τον Γιάννη Καλμαζίδη:

Τζούριτς: «Είναι δεύτερη σεζόν που μένει μόνος του στην ομάδα. Φέτος ήταν όλα μαζί στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος πρώτα από όλα. Έχει υπομονή όμως όταν θέλει κάτι είναι ξεροκέφαλος! Προσωπικά πιστεύω πως δέσαμε, παρά την απειρία που είχαμε. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια».
Για τα σχέδια της επομένης σεζόν:

Φιλίποφ: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός, που να πάω; Εύχομαι πρώτα από όλα να υπάρχει το βόλεϊ, γιατί κανείς δεν ξέρει για την επόμενη ημέρα και από κει και πέρα βλέπουμε».

Τζούριτς: «Έχω πει από πέρσι ότι η επιθυμία μου είναι να φύγω. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Έχω διαφορετικά όνειρα. Θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Όλος ο κόσμος θέλω να ξέρει πως δεν είναι ο λόγος τα προβλήματα που έχει η ομάδα, εί
Keywords
Τυχαία Θέματα