ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Γλύτωσε από επίθεση όπλου αλλά έπεσε στον… μακελάρη!

15:04 21/7/2012 - Πηγή: 24wro

Η παρακάτω ιστορία είναι απίστευτη αλλά όμως αληθινή...
φέρνοντας μας στο νου, κάτι από την ταινία… «Βλέπω το Θάνατο σου».

Ο λόγος; διαβάστε και θα καταλάβετε!

Η 24χρονη Jessica Ghawi, αθλητικογράφος blogger, που ήθελε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, ήταν ένα από τα 12 θύματα του μακελάρη στο σινεμά του Ντένβερ, πέφτοντας νεκρή από τα πυρά του.

Η νεαρή κοπέλα, βρισκόταν στο σινεμά το μοιραίο βράδυ, που ο μανιακός δολοφόνος άνοιξε πυρ σκορπώντας το θάνατο.

Τραγική ειρωνία; πριν ένα μήνα περίπου,
η 24χρονη Jessica είχε δεχτεί και πάλι επίθεση με όπλο,όταν ενώ βρισκόταν στον όροφο των εστιατορίων εμπορικού κέντρου στο Colorado, ένοπλος είχε ανοίξει και πάλι πυρ!

Μάλιστα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, είχε περιγράψει πως κατάφερε την τελευταία στιγμή να γλυτώσει από το θάνατο.

Αυτό συνέβη στις αρχές Ιουνίου. Ένα μήνα μετά, η Jessica δεν στάθηκε ξανά τόσο τυχερή.

Κατενθουσιασμένη, πήγε να παρακολουθήσει την ταινία «Batman: The Dark Knight Rises», με έναν φίλο της. Μάλιστα μέσω Twitter, έγραφε:

«Δεν θα δεις την ταινία απόψε; Χάνεις!» απευθυνόμενη σ΄έναν follower της.

Λίγο μετά, όπως περιγράφει ο φίλος της με τον οποίον έβλεπαν μαζί την ταινία, οι δυο τους κάθονταν το μέσον της αίθουσας ότι κάτι ρίχτηκε προς το μέρος τους προκαλώντας «εκκωφαντικό θόρυβο».Ήταν ένα δακρυγόνο που έριξε ο δράστης James Holmes.

Αμέσως η Jessica ζήτησε από τον φίλο της να καλέσει βοήθεια, φωνάζοντας συνεχώς. Μέχρι που κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησε.

Τότε ήταν που ο φίλος της παρατήρησε πως είχε ένα πολύ βαθύ τραύμα στο κεφάλι από τους πυροβολισμούς του αδίστακτου δολοφόνου.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα