Το «χρυσό παιδί» του Hollywood πήρε πτυχίο

14:30 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το κορίτσι-θαύμα της βιομηχανίας του Hollywood, η …
Dakota Fanning, αποφοίτησε από το σχολείο. Όχι πως θα τη νοιάζει και πολύ, βέβαια, σε σχέση με ότι έχει κάνει στην μέχρι τώρα καριέρα της.
Ξεκίνησε να παίζει σε τηλεοπτικές σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης από την τρυφερή ηλικία των 6 χρονών, αλλά το μεγάλο της ντεμπούτο ήταν στη ταινία «I Am Sam» το 2001, ως κόρη του διανοητικά καθυστερημένου χαρακτήρα του Sean Penn,
αφήνοντας κοινό και κριτικούς με το στόμα ανοιχτό. Ακολούθησαν δεκάδες ρόλοι δίπλα σε τεράστια ονόματα του Hollywood, όπως Tom Cruise, Denzel Washington, Charlize Theron κ.α., έπαιξε σε ένα επεισόδιο στα «Φιλαράκια» , ενώ μέσα στο 2011 έκανε στροφή 180 μοιρών και μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ, και μάλιστα όχι ένα οποιοδήποτε, αλλά την Jane, μέλος της μεγαλύτερου οίκου βρικολάκων στην ιστορία, των Volturi, φυσικά στην δημοφιλή σειρά ταινιών «Twilight».
Όλα αυτά είναι αναμφισβήτητα σπουδαία και εντυπωσιακά, η μικρή Dakota Fanning όμως, παρότι μεγάλωσε μέσα στα κινηματογραφικά στούντιο και έτρωγε παγωτό δίπλα στη πισίνα του σπιτιού του Steven Spielberg , δεν παραμέλησε ποτέ τα σχολικά της καθήκοντα, βάζοντας τη μόρφωσή της σε πρώτη μοίρα και όχι τα πάρτι.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, η 17χρονη πλέον Dakota Fanning, αποφοίτησε με δόξα και τιμή από το North Hollywood's Campbell Hall Episcopian High School. Να σημειωθεί στα πρακτικά πως η Fanning ήταν cheerleader του σχολείου και φετινή Βασίλισσα του Χορού (homecoming queen). Και μετά σου λένε η ζωή δεν αντιγράφει την τέχνη.

queen
Keywords
Τυχαία Θέματα