Τι αλλάζει στα δρομολόγια των λεωφορείων από Δευτέρα

01:40 10/9/2011 - Πηγή: 24wro

Νέα δεδομένα έρχονται σε ορισμένες λεωφορειακές γραμμές από την προσεχή Δευτέρα.
Δείτε τι αλλάζει και που...



- Στο Δήμο Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενισχύονται και πυκνώνουν τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 811 ΧΑΙΔΑΡΙ- Στ. ΑΙΓΑΛΕΩ, ενώ παράλληλα, ο Δήμος θα συνδέεται με τον Πειραιά, μέσω της γραμμής 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΑΣΟΣ (μέσω Ιεράς
Οδού).

- Στο Δήμο Αχαρνών, η περιοχή Βαρυμπόμπη θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 537 ΑΧΑΡΝΑΙ- ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ με διευρυμένη διαδρομή για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των μαθητών.

- Στο Δήμο Αλίμου, η συγκοινωνιακή σύνδεση με το ΙΚΑ επί της Λεωφόρου Αλίμου, αλλά και η εξυπηρέτηση των μαθητών θα γίνεται με τη λειτουργία της γραμμής 141 ΚΑΛΑΜΑΚΙ- ΙΚΑ ΑΛΙΜΟΥ.

- Στο Δήμο Πειραιά, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο του Σχιστού, επιτυγχάνεται με την τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 871 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

- Στο Δήμο Κηφισιάς, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο της Ν. Ερυθραίας γίνεται με τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 560 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΜΟΡΤΕΡΟ - Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ. Ταυτόχρονα, η περιοχή της Κάτω Κηφισιάς θα εξυπηρετείται από την γραμμή 523 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΔΑΜΕΣ Β η οποία τροποποιείται για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ επεξεργάζεται τα αιτήματα των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Γαλατσίου, Πετρούπολης, Ελληνικού και Ζωγράφου για τροποποιήσεις διαδρομών, τροφοδοτικές λεωφορειακές γραμμές προς τους σταθμούς Μετρό καθώς και δημιουργία λεωφορειολωρίδων σε βασικούς οδικούς άξονες.
Keywords
Τυχαία Θέματα