Θύμα συνωμοσίας ο Στρος Καν υποστηρίζουν οι Ρώσοι

21:35 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Νέες διαστάσεις δίνει στην υπόθεση του Στρος Καν έκθεση των μυστικών υπηρεσιών...
της Ρωσίας η οποία βρίσκεται στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν και κάνει λόγο για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τη μυστική έκθεση, η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα «στήθηκε» επειδή ο Ντομινίκ Στρος Καν
ανακάλυψε πως ο χρυσός των Η.Π.Α λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ.

Η ιστοσελίδα thesantosrepublic.com αποκαλύπτει ότι Στρος Καν προσπαθούσε να μάθει, το επίμαχο διάστημα, στις Η.Π.Α για ποιο λόγο η κυβέρνηση πάγωσε την παράδοση στο ΔΝΤ την ποσότητα των 191,3 τόνων χρυσού.
Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης πληροφορήθηκαν ότι πράκτορες της CIA, πού έπαιζαν διπλό ρόλο, έδωσαν στον Στρος Καν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο αμερικανικός χρυσός δεν υπάρχει στο Φορτ Νοξ. Ο Στρος Καν είχε, τώρα, αντιληφθεί ότι τα υπάρχοντα στοιχεία ήταν ικανά να τινάξουν στον αέρα τόσο την αμερικάνικη οικονομία, όσο και το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.
Σύμφωνα με τις αναφορές ενώ ο Στρος Καν ήθελε να φύγει για τη Γαλλία, ενημερώθηκε από Γάλλους πράκτορες για το ότι παρακολουθείται από Αμερικανούς συναδέλφους τους και τον καθοδήγησαν να πάει στο αεροδρόμιο JFK και να μην χρησιμοποιεί το κινητό του ώστε να μην τον εντοπίσουν.
Εκείνος, αν και ακολουθούσε τις εντολές των Γάλλων, φαίνεται να έκανε το λάθος να κάνει χρήση του τηλεφώνου του τελικά, γι’ αυτό και συνελήφθη.
Το συγκεκριμένο σενάριο συνωμοσίας ενισχύεται περισσότερο από το γεγονός ότι Ο Στρος Καν ενημέρωσε για τα ευρήματα του τον στενό φίλο του, τον αιγύπτιο τραπεζίτη Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ Ομάρ. Μετά από λίγες ημέρες ο Ομάρ έπεφτε και αυτός θύμα καμαριέρας, καθώς κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε μία υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου στις Η.Π.Α.
newsbomb 
Keywords
Τυχαία Θέματα