Τα ξένα ΜΜΕ για την αποχώρηση του Κατσουράνη από τον ΠΑΟ

22:33 3/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της απομάκρυνσης του...
Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό, καθώς το θέμα απασχόλησε τα κορυφαία ενημερωτικά δίκτυα παγκοσμίως.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά το θέμα είχε μεταδοθεί από το Reuters το γαλλικό πρακτορείο AFP, το Associated Press
και εν συνεχεία τη "σκυτάλη" πήρε το διαδίκτυο.

Η επίσημη σελίδα της FIFA φιλοξενεί την είδηση: «Ο Κατσουράνης αποδεσμεύθηκε από τον Πάναθηναϊκό», ενώ στην Αγγλία η Evening Standard συνδυάζει την οικονομική κρίση και την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟ με την Τότεναμ στον τίτλο της «Σύλλογος σε κρίση, απολύει τον αρχηγό του την παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα με τους Πετεινούς».

Η ιστοσελίδα του EUROSPORT αναφέρει: «Ο αρχηγός Κατσουράνης φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Ο μέσος της εθνικής ομάδας χώρισε από την ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του τερματίστηκε κοινή συναινέσει».

Το FOX SPORTS θεωρεί στον τίτλο του ότι «Ο Παναθηναϊκός πετάει τον Κατσουράνη εκτός ομάδας» και χαρακτηρίζει ως «έκπληξη» την εξέλιξη αυτή, ενώ το οικονομικό δίκτυο Βusiness recorder έχει ως τίτλο: «Ο πρόεδρος τελειώνει την καριέρα του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό».

Στη Γερμανία και στη ηλεκτρονική έκδοση του FOCUS, φιλοξενείται ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Κατσουράνη».

Εκεί όπου γίνεται... χαμός είναι στην Πορτογαλία. Όλα τα δημοφιλή ειδησεογραφικά site αναμετέδωσαν την είδηση, αφού υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές απόψεις: ο Κατσουράνης έχει περάσει από την Μπενφίκα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο την Τότεναμ του Αντρέ Βίλας-Μπόας. Όλα αυτά αναφέρονται ως «συμπληρωματικά» στο ρεπορτάζ της Diário de Notícias, της A Bola της Record και της OJogo.
Keywords
Τυχαία Θέματα