Στο τέλος μιλάει ο Τοτσέ…

20:31 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Παναθηναϊκός έσωσε την παρτίδα του Αγρινίου στο 4ο λεπτό τον καθυστερήσεων, φτάνοντας... στην ισοφάριση (1-1) με τον Ισπανό -Ο Καμαρά είχε ανοίξει το σκορ στο 63' για τον εξαιρετικό Παναιτωλικό -Απίστευτη επέμβαση του Μπλάζιτς στο 87' σε πλασέ του Τοτσέ -Σοκ για τους πράσινους με τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ, φόβοι για κάταγμα.Οι «πράσινοι» μπορούν να αισθάνονται και ικανοποιημένοι με το βαθμό που πήραν στο Αγρίνιο, καθώς δεν είχαν καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και φάνηκαν φανερά
επηρεασμένοι τόσο από τη διακοπή του πρωταθλήματος όσο και από τις απουσίες των βασικών συντελεστών της ενδεκάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Αρκετά δυνατό ήταν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετό πάθος αλλά όχι και ορθολογισμό απέναντι σε έναν χλωμό Παναθηναϊκό που αναγκάστηκε μάλιστα από το 80’ να παίξει με δέκα παίκτες καθώς ο Μπουμσόνγκ αποχώρησε με τραυματισμό και οι αλλαγές του Φερέιρα είχαν ολοκληρωθεί.

Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στο 41’ σε ανατροπή του Βύντρα από τον Άντι ενώ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Εντζεγκουέλε στο 22’ καθώς ο άσος του Παναιτωλικού ήταν οφσάιντ. Στο «τριφύλλι» φωνάζουν πάντως και για τον πειθαρχικό έλεγχο του Βοσκάκη, αφού θεωρούν πως επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Παναιτωλικού.
Η ουσία για τον Παναθηναϊκό, πάντως, είναι πως κατάφερε έστω και στο φινάλε να «σώσει» έναν βαθμό και να φτάσει στους 30 στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην κορυφή αν πάρουν τα δυο εξ αναβολής παιχνίδια που έχουν να δώσουν στην έδρα τους, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο.

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός μένει για ένα ακόμα ματς με την «πικρή» γεύση της ισοπαλίας μετά από καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν εκ των τριών «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 16 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Απουσίες και για τους δύο

Εκτός του Παναθηναϊκού, αγωνιστικά προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει κι ο Παναιτωλικός. Ο Μπάμπης Τεννές άφησε τελικά εκτός αποστολής τον Γιώργο Θεοδωρίδη ενώ ο Άγγελος Χαριστέας έμεινε στον πάγκο. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Αγρινίου ήταν ο Μπλάζιτς, με τους Άντι, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε και Σιόντη να είναι οι τέσσερις της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Μουμίν, Μητρόπουλος και Ρότσα ενώ στο αριστερό άκρο κινήθηκε ο Μπουμάλ και στο δεξί ο Καμαρά, πίσω από τον προωθημένο Καραμαλίκη.

Ο Παναθηναϊκός με τις γνωστές απουσίες των Κουίνσι, Ρούντολφ και Λέτο δεν είχε ιδιαίτερα πολλές επιλογές. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίμησε τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν Σιμάο και Κατσουράνης, με τον Καραγκούνη να είναι πιο μπροστά τους σε οργανωτικό ρόλο. Στην αριστερή πτέρυγα αγωνίστηκε ο Μαυρίας και στη δεξιά ο Ζέκα, με τον Κλέιτον να είναι ο μοναδικός επιθετικός του «τριφυλλιού»
Keywords
Τυχαία Θέματα