ΣΟΚ: Το βίντεο της φρίκης με την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

01:50 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ενα βήμα πριν από τη σύλληψη των τριών στυγερών φονιάδων...
που έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Το αποκαλυπτικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί απαθανάτισε πρόσωπα αλλά και όλα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο πρωινό της περασμένης Τρίτης.

Το βίντεο αυτό προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Ηπείρου, στο σημείο όπου οι αδίστακτοι δολοφόνοι σκότωσαν τον 44χρονο άντρα προκειμένου να πάρουν το τσαντάκι του που περιείχε μια
κάμερα, με την οποία θα κατέγραφε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του.

Η διάρκεια του βίντεο δεν ξεπερνά τα οκτώ δευτερόλεπτα. Οι δράστες δεν φαίνεται να ζητούν για πολύ ώρα να τους δώσει το τσαντάκι και τον μαχαιρώνουν αμέσως μόλις ο άντρας προβάλλει αντίσταση. Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι τρεις άνδρες, μελαψοί -με καταγωγή μάλλον από χώρα της βόρειας Αφρικής- είναι οι δράστες που έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής του άτυχου 44χρονου και βύθισαν στο πένθος τη σύζυγό του Σιμόνα, την οικογένειά του, αλλά και όλη την Ελλάδα.

Τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε συμμορία αλλοδαπών με καταγωγή από χώρες όπως το Μαρόκο και η Αλγερία. Η συγκεκριμένη συμμορία δρα με τη μέθοδο των τριάδων... Δηλαδή ανά τρία άτομα συγκροτούν μια μικρή ομάδα και επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομη πράξη, από αρπαγή πορτοφολιών και τσαντών μέχρι και ένοπλες ληστείες με μαχαίρια σε πεζούς, από τους οποίους αρπάζουν χρήματα, ρολόγια, τσαντάκια, ακόμα και χρυσές αλυσίδες, δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Πριν από μερικούς μήνες αρκετά μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας είχαν συλληφθεί, έπειτα από αστραπιαία επιχείρηση της Ασφάλειας Αθηνών, καθώς είχαν ρημάξει τους επιβάτες του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας, από τους οποίους έκλεβαν τα πορτοφόλια.

Στο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φαίνεται ο 44χρονος να βαδίζει με βήμα γοργό κρατώντας στα χέρια του το μικρό τσαντάκι με την κάμερα, την οποία θα χρησιμοποιούσε για να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του. Ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζονται τρία μελαψά άτομα, τα δύο στην πλάτη του ανυποψίαστου πατέρα και το τρίτο μπροστά του, κλείνοντάς του τον δρόμο. Ο 44χρονος δείχνει να αιφνιδιάζεται κι αυτό είναι ξεκάθαρο, καθώς προέβη σε κίνηση που συνήθως κάνει ένας άνθρωπος όταν έχει ξαφνιαστεί.

Οι δύο άγνωστοι που βρίσκονται στην πλάτη του άτυχου άντρα διακρίνονται να του καταφέρνουν ένα χτύπημα στην πλάτη με το μαχαίρι, ενώ ο τρίτος κακοποιός, που είναι μπροστά του τη στιγμή που ο 44χρονος αντιδρά στο πρώτο μαχαίρωμα, του καρφώνει τη λεπίδα του σουγιά στον λαιμό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει το θανατηφόρο τραύμα. Στη συνέχεια οι δράστες εγκαταλείπουν αιμόφυρτο το θύμα τους και εξαφανίζονται, αφού πρώτα του αρπάζουν το τσαντάκι με τη βιντεοκάμερα.
enimerwsi 
Keywords
Τυχαία Θέματα