ΣΟΚ: Θεράπευε τις ερωτικές επιθυμίες ενός ανήλικου

16:51 12/10/2011 - Πηγή: 24wro
Πιπεράτες είναι οι αποκαλύψεις της ακροαματικής διαδικασίας της 36χρονης... νοσοκόμας Victoria Horsley ενώπιον του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής στο Κάρντιφ της Ουαλίας όπου με κάθε λεπτομέρεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας η σεξουαλική σχέση της με έναν ανήλικο 14 μόλις ετών.
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και συνεχίστηκε για τρία χρόνια έως ότου οι γονείς του νεαρού, το όνομα του οποίου δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα, ανακαλύψουν τη σχέση τους.
Όπως έγινε γνωστό η νοσοκόμα αντί να ανακουφίζει τις πληγές των ασθενών της, δίδασκε την τέχνη του έρωτα στον νεαρό όπου μπορεί κανείς να φανταστεί.
Σύμφωνα με τα πρακτικά η Victoria έκανε έρωτα μαζί του τουλάχιστον δέκα φορές. Κάποιες από αυτές σε παραλίες μέσα στο αυτοκίνητό της, κάποιες φορές στο σπίτι της και κάποιες άλλες ενώ τους έπαιρναν μάτι ο αδερφός του και ένας άλλος φίλος του νεαρού.
Μάλιστα έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον μια φόρα δύο φίλοι του τους είδαν να κάνουν έρωτα γυμνοί στην κρεβατοκάμαρά της ενώ μια δεύτερη ενώ τους είχε πάρει μαζί της στην παραλία με το αυτοκίνητό της!
Σε κάποια φάση της σχέσης τους, εικάζεται ότι ο μαθητής φοβήθηκε τόσο πολύ γιατί πίστευε ότι την άφησε έγκυο.
Ο 20χρονος πλέον νέος φέρεται να είπε σε μια εξόρμησή τους στην παραλία του Anglesey στους φίλους του "Πάω να την γλ***ω" προτρέποντας τους να τους περιμένουν υπομονετικά στο αμάξι της.
Η Louise Culleton του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής δήλωσε "Οι γονείς των παιδιών κατάγγειλαν στην αστυνομία ότι ο γιος τους είχε σεξουαλική σχέση με την κυρία Horsley. Αυτός και ο αδελφός του πέρασαν πολύ χρόνο στο σπίτι της αλλά και στο αυτοκίνητο της."
Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται.


Keywords
Τυχαία Θέματα