ΣΟΚ: Ο φονιάς του Ντένβερ έψαχνε σε sex site παρέα για την φυλακή

15:13 23/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο ήσυχος και μοναχικός άνδρας τράβηξε την προσοχή μια και καλή...
Οι μέχρι τώρα περιγραφές συμμαθητών και γνωστών του James Holmes, του 24χρονου που προκάλεσε το θάνατο 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50 στην πρεμιέρα της ταινίας του Batman στο Aurora του Ντένβερ, μιλούν για έναν «ήσυχο, έξυπνο, μοναχικό άνθρωπο». Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα του TMZ, η αστυνομία ερευνά και μια διαφορετική πλευρά του. Ένας άνδρας με το όνομα James Holmes από το Aurora στις 5 Ιουλίου ανέβασε ένα προφίλ στο sex site AdultFriendFinder. H φωτογραφία που συνοδεύει το προφίλ δείχνει έναν νεαρό άνδρα με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, μια περιγραφή που ταιριάζει στον συλληφθέντα Holmes. Στο επάνω μέρος του προφίλ υπάρχει η ερώτηση: «Θα με επισκέπτεσαι στην φυλακή;».

Στην εισαγωγή του, ο Holmes εξηγεί ότι αναζητά «ένα φλερτ ή περιστασιακό σεξ. Είμαι καλό τυπάκι, τουλάχιστον όσο καλός μπορεί να είναι ένας τύπος που κάνει τέτοιου τύπου αταξίες».
Αν λάβουμε πάντως υπόψη το γεγονός ότι ο Holmes οργάνωνε την επίθεση εδώ και τέσσερις μήνες, από τη στιγμή δηλαδή που παράτησε τις σπουδές τους στις νευροεπιστήμες στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, ο James Holmes δεν αστειευόταν. Όντως έψαχνε παρέα για την φυλακή.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα