Σκότωσαν και πέταξαν στα σκυλιά, δύο ερωτευμένα παιδιά

15:26 25/1/2012 - Πηγή: 24wro


Σε δύο ερωτευμένα παιδιά, που σκόπευαν να κλεφτούν για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τις οικογένειές τους που αντιδρούσαν στον ...
δεσμό τους, ανήκουν τα δύο πτώματα που είχαν βρεθεί πεταμένα και σε προχωρημένη σήψη σε ρέμα, σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα 16χρονο αγόρι πομακικής καταγωγής από την Ξάνθη και ένα 17χρονο κορίτσι από τη Βόρεια Ηπειρο,
τα οποία διέμεναν τα τελευταία χρόνια με τις οικογένειές τους στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης. Και τα δύο θύματα προέρχονταν από οικογένειες ρακοσυλλεκτών και τα σπίτια τους βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νέοι είχαν ερωτευτεί παράφορα, αλλά τον δεσμό τους δεν φαίνεται να είχαν πάρει με καλό μάτι οι οικογένειές τους. Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Δεκεμβρίου, οι γονείς είχαν πάει στο Τμήμα Ασφαλείας και είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους.

Ολοι πίστευαν ότι το ζευγάρι είχε κάνει πράξη τις απειλές του και είχε κλεφτεί. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα δύο νέα παιδιά είχαν δολοφονηθεί άγρια και ότι τα άψυχα κορμιά τους είχαν πεταχτεί σε ρέμα και είχαν γίνει βορά στο στόμα αδέσποτων ζώων.

Οι δύο σοροί είχαν εντοπιστεί τυχαία από περαστικό, ο οποίος είχε ενημερώσει και τις διωκτικές αρχές. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι τα παιδιά είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο σκαπτικό εργαλείο ή τσεκούρι, ενώ το σώμα της ανήλικης είχε φαγωθεί από σκυλιά.

Οι αστυνομικοί πάντως από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, εκτιμούν ότι το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα έγινε σε άλλη περιοχή και ότι τα θύματα μεταφέρθηκαν στον σκουπιδότοπο του Λαγκαδά. Η υπόθεση προκαλεί έντονο προβληματισμό στις διωκτικές αρχές που προσπαθούν να βρουν την αιματοβαμμένη άκρη του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι αστυνομικές έρευνες προσανατολίζονται προς την πλευρά των φίλων των δύο παιδιών, για τα οποία εκτιμούν ότι μπορεί να ξέρουν πρόσωπα ή πράγματα σχετικά με την καθημερινότητα των θυμάτων. Για τους άνδρες της Ασφάλειας όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται η περίπτωση το κίνητρο της διπλής δολοφονίας να είναι ακόμη και η ερωτική αντιζηλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα