Ρετρό ταπετσαρίες για τους τοίχους τις κουζίνας σας

17:05 8/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η νέα μόδα απαιτεί ρετρό στυλ και χρηστικότητα...
Ναι, οι ρετρό ταπετσαρίες είναι η καινούρια μόδα στη διακόσμηση, άπειρα σχέδια, από τα οποία, όποιο και αν διαλέξετε είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει έξτρα κομψότητα στο χώρο σας, από το σαλόνι μέχρι και την κουζίνα.
Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για να διαλέξουμε να ντύσουμε την κουζίνα μας με μια ταπετσαρία. Η κουζίνα είναι το δωμάτιο με τη περισσότερη κινητικότητα στο σπίτι,
την επισκέπτεται όλη η οικογένεια και τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα. Οι τοίχοι της κουζίνας, βαμμένοι ή όχι, απαιτούν περισσότερο την προσοχή μας - όλες την έχουμε πατήσει και λερώσαμε τον τοίχο μαγειρεύοντας εκείνη την τέλεια και περίπλοκη σάλτσα που είχαμε διαβάσει. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και να διαλέξουμε να ντύσουμε τους τοίχους της κουζίνας μας με ταπετσαρία, είναι αδιάβροχες, καθαρίζονται πολύ εύκολα και δεν απορροφάνε τις μυρωδιές. Στυλ και πρακτικότητα σε ένα.
Το online μαγαζάκι του αμερικάνικου brand Anthropologie, μας προτείνει 2 πολύ πρωτότυπες ταπετσαρίες για κουζίνα σε πολύ ρετρό αισθητική.

queen.gr 
Keywords
Αναζητήσεις
ταπετσαρίες τοίχου λαρισα
Τυχαία Θέματα