Ψάχνει ένα χαφ ο Βαλβέρδε

20:26 21/11/2011 - Πηγή: 24wro
Οι απουσίες των Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα και Μακούν... στο μεθαυριανό (23/11) παιχνίδι με την Μαρσέιγ, έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την συμπλήρωση της τριάδας των χαφ.

Τα σενάρια αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Βελοντρόμ», δεδομένων των απουσιών των Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα και Μακούν είναι πολλά.
Το ουσιαστικό πρόβλημα, όμως, για τον Ισπανό τεχνικό έχει να κάνει με την σύνθεση της τριάδας των χαφ.
Η λογική λέει ότι την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού θ’ αποτελέσουν (από αριστερά προς τα δεξιά) στην Μασσαλία οι: Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, ενώ την επιθετική τριπλέτα οι: Χολέμπας, Τζεμπούρ και Μιραλάς. Τι γίνεται όμως στα χαφ; Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται μόνο οι: Μοντέστο και Φουστέρ, καθώς ο Φέισα (τον οποίο ο Βαλβέρδε θα ήθελε περισσότερο από τον καθένα) συμπεριλήφθηκε μεν στην αποστολή, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Γέστε, από την άλλη, ο όποιος χρησιμοποιήθηκε εκεί στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, δεν φάνηκε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ενδέχεται να μην τον εμπιστευτεί ο Ισπανός σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όσο αυτό μεθαύριο.
Αν ευδοκιμήσουν τα δύο παραπάνω σενάρια, τότε δεν θα πρέπει ν’ αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί ένας εκ των Τοροσίδη, Μανιάτη για τη μία θέση στα χαφ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει, σαφώς, περισσότερες πιθανότητες.
Ο Βαλβέρδε, πάντως, δεν αρέσκεται σε τέτοιου είδους πειράματα, παρά το γεγονός ότι όσες φορές κλήθηκε ο «Τόρο» ν’ αγωνιστεί σε αυτή τη θέση τα πήγε καλά.
Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θ’ αναχωρήσει αύριο το πρωί (10:30) για την Μασσαλία.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα