Ποτουρίδης: Πάντα ονειρευόμουν να είμαι στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού

18:55 19/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Ποτουρίδης...
σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra 103,3. Ο νεαρός άσσος του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε τη χαρά του για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες  του στους «ερυθρόλευκους», Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Τέλος, έκανε λόγω και για το έργο του προέδρου του Ολυμπιακού
Βαγγέλη Μαρινάκη και την επιθυμία του για «ελληνοποίηση» του Ολυμπιακού

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Ποτουρίδης, μίλησε στο Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Φουλ επίθεση”, με τους Βασίλη Βέργη και Νίκο Ασημακόπουλο.

Για το όνειρό του ν' αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού:

“Στη ζωή μου αυτό ονειρευόμουν. Να είμαι στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Έβλεπα από μικρός στην τηλεόραση τον Ολυμπιακό με τους μεγάλους παίκτες, όπως τον Τζότζεβιτς, τον Στολτίδη και ήρθε η στιγμή να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να τους βλέπω από κοντά, να προπονούμαι μαζί τους και να παίρνω πράγματα από εκείνους, ώστε να βελτιώνομαι καθημερινά”.

Για το ενδεχόμενο να δινόταν δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα:

“Πίστευα πως μπορεί να πάω κάπου δανεικός, αλλά δούλευα σκληρά στις προπονήσεις για να καθιερωθώ στη μεγάλη ομάδα. Έσκυψα το κεφάλι μου, δούλεψα σκληρά και πιστεύω ότι ανταμείφθηκα.
Σε περίπτωση που με δώσουν δανεικό, δεν θα πάω με βαριά καρδιά. Θα σκύψω το κεφάλι, θα δουλέψω για να αποδείξω ότι πρέπει να είμαι στον Ολυμπιακό.
Μπορεί να είμαι... δημιούργημα του Βαλβέρδε, αλλά συνεχίζω τη δουλειά. Ό,τι δουλειά έκανα πριν, την ίδια κάνω και τώρα. Στα παιχνίδια που με χρησιμοποίησε ο προπονητής μου ήθελε και κάτι διαφορετικό. Τον άκουγα και έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για να τον δικαιώσω”.

Για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και τον χαρακτήρα του προπονητή:

“Έχουμε εμπιστοσύνη όλοι μας στον κύριο Βαλβάρδε. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι γι' αυτό έπρεπε να μείνει ο κύριος Βαλβέρδε και έμεινε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Σου βγάζει σεβασμό ο Βαλβέρδε. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Είναι αυστηρός και πάνω απ' όλα δίκαιος με όλους τους παίκτες. Δεν αδικεί κανέναν και δίνει σε όλους ευκαιρίες για να του αποδείξουν πράγματα. Πάνω απ' όλα φτιάχνει μια “οικογένεια” που είναι για πρωτάθλημα”. 

Για την βοήθεια που έχει από τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο:

“Με βοηθούν οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ειδικά ο Αβραάμ με έχει από κοντά, μου μιλάει, μου δίνει συμβουλές. Και ο Μέλμπεργκ μου δίνει συμβουλές, αλλά με τον Αβραάμ είμαστε πιο κοντά. Καθημερινά στις προπονήσεις κάθονται μαζί μου και μου δείχνουν κάποια πράγματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για τους παίκτες που αντιμετωπίζει καθημερινά στις προπονήσεις:

“Καθημερινά στις προπονήσεις αντιμετωπίζω πολλούς καλούς παίκτες, όπως τους Τζιμπούρ και Μιραλάς. Είναι πολλοί καλοί παίκτες και δείχνουν ότι αξ
Keywords
Τυχαία Θέματα