Ποιες διάσημες είναι ικανές να φάνε και τους καλεσμένους τους στο Thanksgiving;

18:31 25/11/2011 - Πηγή: 24wro
H γιορτή των Ευχαριστιών υποτίθεται ότι είναι για τους αμερικανούς…
μια ευκαιρία να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους. Για κάποιους ίσως. Για τους περισσότερους όμως είναι ακόμη μια ευκαιρία να φάνε πολύ. Και μερικές διάσημες κυρίες την εκμεταλλεύονται στο έπακρο…
Christina Aguilera: To Christinάκι φουσκώνει και ξεφουσκώνει κατά βούληση. Πρώτα σαβουριάζει ότι βρει μπροστά της και μετά πλακώνεται στη δίαιτα και τη γυμναστική. Προτεινόμενο πρώτο πιάτο: Ένα διπλό cheeseburger.Britney Spears:
H Britney δήλωσε ότι δεν της αρέσει καθόλου να κάνει γυμναστική (αν δεν μας το έλεγε δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ!) αλλά όχι ότι την χρειάζεται. Έχει αρκετό θράσος ώστε να περιφέρεται με καυτά σορτσάκια και να ανεβαίνει και πάνω στους θαυμαστές της. Μάλλον γι’αυτό τη δάγκωσε ο άλλος. Όχι από τον ενθουσιασμό, αλλά από τον πόνο στη μέση που του προκάλεσε η αφρατούλα Britney. Προτεινόμενο πρώτο πιάτο: Τα γλυκά που περίσσεψαν από το Halloween.Jennifer Love Hewitt: Tα μάθατε τα νέα; Την παράτησε λέει ο φίλος της, και μάλιστα μέσω sms. Αναρωτιόμαστε γιατί. Ένα τόσο γλυκό κορίτσι, καθόλου πιεστικό, καθόλου νευρασθενικό. Τώρα λέει ότι στις γιορτές δεν θα βάλει μπουκιά στο στόμα της γιατί στη νέα της ταινία, που παίζει μια πόρνη, πρέπει να έχει πολύ ωραίο κορμί. Καλύτερα να αρχίσουν οι παραγωγοί να ψάχνουν για κάποια να την ντουμπλάρει στις σκηνές με το πολύ ωραίο κορμί, γιατί δεν την κόβουμε να το ράβει το στόμα της… Προτεινόμενο πρώτο πιάτο: Ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά χάπια.Jessica Simpson: Εντάξει, ναι, είναι έγκυος, αλλά δεν θα γεννήσει και αύριο. Όταν είναι εννέα μηνών, δηλαδή, πόσα κιλά θα είναι; Εδώ πάντως το τρελό φαγοπότι απέδωσε καρπούς, αφού η Jessica συζητάει για ένα συμβόλαιο αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων με τη Weight Watchers! Προτεινόμενο πρώτο πιάτο: Ότι υπάρχει στο ψυγείο, τυλιγμένο σε μπουρίτο.
fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα