Πάτρα: Τον χώρισε γιατί ο πατέρας του κήρυξε πτώχευση!

14:43 1/12/2012 - Πηγή: 24wro
Έφτασε μέχρι σημείου να κλαίει και να οδύρεται από τη στενοχώρια του για τον χωρισμό!...
Τι και αν η καλογυμνασμένη και όμορφη γυναίκα «του ρίχνει» μία εξαετία (τουλάχιστον), εκείνος... δήλωνε γοητευμένος από την παρουσία της δίπλα του. Και όταν τον χώρισε... του ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι!

Πρόκειται για γιο γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος όμως... δεν τα πήγε και τόσο καλά (λόγω κρίσης) με την επιχείρησή του. Πρόσφατα δε, έκλεισε και το κεντρικό κατάστημά του, αφού αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην αγορά μετά τα Μνημόνια και την οικονομική
κρίση!

Αν και ο μπαμπάς επιχειρηματίας σίγουρα έχει κάνει την «καβάντζα» του, το γεγονός της «πτώχευσης» της εταιρείας του, φαίνεται πως δημιούργησε σύννεφα στη σχέση του γιου με την όμορφη και γυμνασμένη γυναίκα, κόρη επίσης πασίγνωστου Πατρινού ο οποίος προ μερικών ετών είχε γίνει και διάσημος από τις τηλεοπτικές ανά τον κόσμο εμφανίσεις του.

Βέβαια τα παραπάνω υποστηρίζει ο απογοητευμένος από την εξέλιξη της σχέσης του, άνδρας. Δηλώνει δηλαδή... όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, πως η σχέση του κατέληξε σε χωρισμό γιατί η εν λόγω κυρία... τον ήθελε μόνο για τα λεφτά του και πως όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη με την επιχείρηση... την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, πάντως και η γυναίκα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα! Άρα για ποιον λόγο να τον «σουτάρει»; Μήπως όλα αυτά διαδίδονται από τον τριαντάρη Πατρινό επειδή δεν μπορεί να πιστέψει πως το «διαζύγιο» επήλθε... για άλλο λόγο; Πολλά λέγονται στην «πιάτσα»! Η κυρία πάντως συνεχίζει την ζωή της και δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον παλιό έρωτά της! Όσο για τον γιο του επιχειρηματία, είναι... στα μαύρα του τα χάλια! Την είχε «δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα» και τώρα... το δάκρυ πηγαίνει κορόμηλο!

dete.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα