ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επιμένουν για πρίγκιπα, έτοιμη για πρόταση η Arboris

09:21 29/11/2011 - Πηγή: 24wro
Παρά το γεγονός ότι η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ επιμένει ότι θα βάλει τα...
χρήματα για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πλευρά Βαρδινογιάννη διατηρεί επιφυλάξεις. Έτοιμη να φέρει πρόταση είναι η Arboris, αν πάρει το «ΟΚ» από το ΔΣ.

Μπορεί τα περιθώρια να έχουν στενέψει δραματικά για την πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο Βλάσης Τσάκας
πάντως υποστηρίζει πως θα μπουν κανονικά τα 15 εκατ. ευρώ για να χρησιμοποιηθούν στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε ο Σαουδάραβας να γίνει το νέο «αφεντικό» των «πράσινων». Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την άλλη, κρατάει τις επιφυλάξεις της και δεν φαίνεται να έχει… πειστεί από τις εξαγγελίες του Τσάκα για τον πρίγκιπα.

«Ο όποιος ενδιαφερόμενος πρέπει να βάλει τα χρήματα. Είτε αυτός είναι βάσει της πρώτης της συμφωνίας ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, είτε οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Όποιος βάλει τα λεφτά, παίρνει το ποσοστό της οικογένειας Βαρδινογιάννη και γίνεται αφεντικό στον Παναθηναϊκό», είναι χαρακτηριστικά η θέση της πλευράς του μεγαλομετόχου των «πρασίνων».

Έτοιμη η Arboris Capital

Όσο εν τω μεταξύ εξασθενεί η περίπτωση του πρίγκιπα, τόσο επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της Arboris Capital. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρείας είναι έτοιμη να φέρουν πρόταση για την εξαγορά του 90% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρκεί βέβαια να πάρουν το «ΟΚ» από την νυν διοίκηση του «τριφυλλιού».

Είναι πολύ πιθανό ως την Παρασκευή (02/12) να έχει οριστεί ΔΣ της ΠΑΕ για να δοθεί έγκριση στην Arboris να φέρει πρόταση για τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να υπάρχει εναλλακτική λύση και σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον πρίγκιπα. Αυτό που λένε οι άνθρωποι της Arboris είναι ότι έχουν έτοιμες λύσεις και θα κινηθούν με απόλυτη σοβαρότητα και εμπιστευτικότητα έτσι ώστε να φέρουν σημαντική πρόταση στο «τριφύλλι».

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα