Όταν η Δούκισσα απολαμβάνει την Αθήνα

00:35 9/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Δούκισσα Νομικού μας πάει τσάρκα στα αγαπημένα της αθηναϊκά μέρη και μας προτείνει την... τέλεια διαδρομή για ποδηλατάδα.

«Στην Αθήνα μου αρέσει να κάνω βόλτες στην Πλάκα και στον Λυκαβηττό. Τώρα τελευταία μου αρέσει πολύ και το κέντρο, που έχει γίνει σημείο συνάντησης και που όλοι μας πάμε εκεί για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας».

Τι δεν αρέσει στη Δούκισσα; «Μου
τη σπάει η κίνηση, το καυσαέριο, η φασαρία, και το βράδυ η ερημιά και ο φόβος να περπατάς μόνος σου».

Τρελαίνοται «για ένα μικρό ταβερνάκι στο Σούνιο, που είναι πάνω στη θάλασσα. Είναι σαν να είσαι σε νησί. Συνήθως παραγγέλνω όλα τα θαλασσινά μεζεδάκια, χταποδάκι, καλαμαράκια, πατάτες, χωριάτικη, κρασάκι και σε συνδυασμό με καλή παρέα είναι σαν να είσαι στον παράδεισο».

Η αγαπημένη της διαδρομή με ποδήλατο; Δεν είναι άλλη από την Γλυφάδα μέχρι τον Φλοίσβο. «Έχω έρωτα με την θάλασσα, επομένως η παραθαλάσσια ποδηλατάδα όχι μόνο δεν με κουράζει, αλλά με ξεκουράζει».

Για μπάνιο στην Αττική πάει στην παραλία, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι της, στη Βουλιαγμένη. «Πάω όμως και σε κάτι άλλες κρυφές προς το Λαγονήσι, που όμως δεν θα τις μαρτυρήσω. Όταν έχω υπογλυκαιμία πάω στο waffle house, γιατί η αδυναμία μου στα παγωτά είναι γνωστή».

Η Δούκισσα λατρεύει τα θερινά σινεμά. Αισθάνεται δε, τυχερή, «γιατί έχω έναν πολύ κοντά στο σπίτι μου. Λέγεται Ακτή και θυμάμαι παλιότερα, μια φίλη μου έμενε κολλητά στον κινηματογράφο , στον 4 όροφο. Κάθε βράδυ ήμασταν στο μπαλκόνι και βλέπαμε τις ταινίες τσάμπα».
Keywords
Τυχαία Θέματα