Οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο!

10:46 14/4/2012 - Πηγή: 24wro
Η ιστοσελίδα livingsocial διεξήγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα για τους χειρότερους...
τουρίστες στον κόσμο, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα από 5 χώρες. Τα αποτελέσματα για κάποιους ήταν αναμενόμενα, ενώ ορισμένοι τα θεώρησαν εν μέρει υπερβολικά.

Πάντως το σημαντικό είναι ότι πολλοί ψήφισαν ακόμη και τους εαυτούς τους(!), ενώ οι Έλληνες απουσιάζουν εντελώς από τη λίστα! Ας δούμε, λοιπόν, μαζί ποιοι «συμπαθείς» τουρίστες βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις (από το τέλος προς την αρχή) των «χειρότερων» ανά τον κόσμο, αυτών δηλαδή που άμα τη εμφανίσει τους πρέπει να γίνεσαι το
λιγότερο… Λούης!

10. Βρετανοί (5%)

Λάτρεις του αλκοόλ στην πλειοψηφία τους, έχουν αρκετά άσχημη συμπεριφορά (με βασικό χαρακτηριστικό την αγένεια), είναι από τους πιο βρώμικους, έχουν «καβούρια» στις τσέπες, αφού δίνουν χαμηλά φιλοδωρήματα, και είναι κατ’ επέκταση μέσα σε αυτές τις εθνικότητες που παραπονιούνται περισσότερο και για όλα! Κάνουν παντού έντονη την παρουσία τους με κάθε τρόπο και αρέσκονται στις φωνές (κραυγές θα έλεγα καλύτερα!), ενώ θεωρούνται αθεράπευτα «πειραχτήρια» του γυναικείου φύλου.

9. Ισπανοί (7%)

Έχουν έντονο το μεσογειακό ταμπεραμέντο, γεγονός που δεν περνά πουθενά απαρατήρητο. Αρέσκονται στη φασαρία κάθε είδους και λατρεύουν το ξενύχτι. Επιμένουν να μιλάνε μόνο Ισπανικά όπου κι αν βρίσκονται, με αποτέλεσμα να συνεννοούνται πολύ δύσκολα. Είναι μετρημένοι στα χρήματα που ξοδεύουν, ενώ τους χαρακτηρίζουν και ως αρκετά αγενείς στη συμπεριφορά τους.

8. Γερμανοί (8%)

Παρεξηγούνται πολύ εύκολα και επιζητούν τήρηση κάθε προγράμματος με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν συγχωρούν κανένα λάθος και παραπονιούντραι ακόμη και όταν όλα είναι στην εντέλεια. Είναι «φειδωλοί» στο φαγητό τους και προτιμούν να χαλάνε τα περισσότερα χρήματά τους στο ποτό. Ενοχλούνται από την κίνηση και την πολυκοσμία στους δρόμους και απογοητεύονται με το παραμικρό, ενώ βγάζουν αρνητικά συμπεράσματα με μεγάλη ευκολία.

7. Ινδοί (9%)

Είναι στην πλειοψηφία ιδιότροποι, κυρίως σε θέματα φαγητού, λόγω της θρησκείας τους αλλά και της αγάπης τους στη χορτοφαγία. Επιπλέον, είναι σνομπ και υπερόπτες, ειδικά οι «έχοντες», που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιδειχτούν. Δεν τους αρέσουν τα ξενύχτια και προτιμούν την ηρεμία των ξενοδοχείων όπου καταλύουν. Θεωρούνται δύσκολοι στη συμπεριφορά και πολλέςφορές αντικοινωνικοί.

6. Κορεάτες (9%)

Μοιράζονται την ίδια θέση με τους Ινδούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ειδικεύονται στις προσωπικές ερωτήσεις – μια συνήθεια της κουλτούρας τους που μπορεί συχνά να παρεξηγηθεί ως αγενής και περίεργη. Η διακριτικότητα δεν είναι το φόρτε των Κορεατών, ενώ συνηθίζουν να τους κοιτάζουν όλους επίμονα. Είναι «σφιχτοχέρηδες» και πολύ «καχύποπτοι», ενώ αρέσκονται στα απολύτως απαραίτητα στη διασκέδασή τους.

5. Ρώσοι (11%)

Πιο «λεφτάδες» από τους Βρετανούς και τους Γερμανούς τουρίστες είναι άγαρμποι στη συμπεριφορά αλλά και στην ε
Keywords
Τυχαία Θέματα